3 altın değerinde madde

tamar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
61
0
46
hepimiz elimizden gelen en iyi ve en doğru şekilde çocuklarımızı yetiştirmeye çalışırız.hata yapmamaya çalışırız.ama ne yazıkki hata yapmamaya çalıştıkça daha fazla hata yaparız.en zor zanaatır annellik.ilk olarak altın değerinde bir ipucu siz annelere.karşınızda nasıl bir evlat görmek isityorsanız evladınıza öyle davranın.konuşmalarınıza ses tonunuza hareketlerinize dikkat edin.o sizin aynanız.ne yaparsanız oda onu yapar.anneler her zaman her şeyi bilir ve annelerin yaptığı her zaman doğrudur çocukların gözünde.çocuğunuzun hayatı boyunca mutlu olmasını istiyorsanız.......................
1-özür dilemeyi,
2-yardım istemeyi,
3-hayır kelimesini duyabilmeyi ve kullanabilmeyi öğretin

haklısın kardeşim ama insanlık hali unutuyoruz insanca yaşamayı

ben oglumdan birşey isterken tşkr ediyorum o da bana birşey deil diyor gercekten güzel konuşursan ve saygılı olursan onlarda bize saygılı olurlar
özürdilemeyi bilmeliyiz biz nasıl bekliyorsak onlarda bekler

güzel bir konuya değinmişsin.teşekkürler gerçekten aynen öyle ayna görevi yapıyorlar.Ne ekersek onu biçeriz.

ciddden dünyanın en zor ve en önemli işi anne olmak
umarım düzgün bir insan olarak yetiştirebilirim kızımı

Şu hayır kelimesini arkadaşım
çocuğuna öğrettiğine çok pişman
herşeye hayır diyor ama ne olursa olsun
asla da özür dilemez

Şu hayır kelimesini arkadaşım
çocuğuna öğrettiğine çok pişman
herşeye hayır diyor ama ne olursa olsun
asla da özür dilemez
arkadaşın mutlaka çok iyi bir annedir eminim.hangi anne muhteşem değildirki zatena.s.ama bir yerde sanırım yanlış bir msj vermiş hayırla ilgili.onun da üztesinden gelinebilir tabiki.hayırı duymayı biz büyükler bile bilmiyoruz ne yazıkki bazen.ayrıca bu maddelere bir de "teşekkür etmeyi" ekleyebiliriz demişsiniz ki sonuna kadar katılıyorum çok önemli bir meziyet teşekkür etmek ama o dördüncü önemli kural sıralamada.eğer bu ilk üç kuralı yaşama geçirebildiyse çocuğunuz sakın korkmayına.s.

gerçektende eğitim için şart 3 kelime sağol güzel paylaşım özellikle hayır sözcüğünü öğretebilmek çok önemli

bende oğluma bunları öğrettim elimden geldiği kadar mesela beni üzsün gelip hemen özür diliyo annecim bidaha yapmıyacam diyo vee bidaha yapmıyo gerçekten bu maddeler öğretilmesi gereken şeyler

benim oğlumda üçbuçuk yaşında. ve ben gurur duyuyorum onla. çünkü hayırı da özür dilemeyi de lütfeni de teşekkürü de yerinde kullanabiliyor. umarım değişmez.

X