3 agustosta barış çakır'a meme büyütme ameliyatı oluyorum :)

benvekeyfim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
102
2
eveeeet bu sabah görüşmem vardı,ölçüde karar kılmaya çalıştık,ben fazlaca minyon olduğumdan (1,55 boy,45 kilo)280 cc gözüme bayagı büyük geldi,235 takılıcak,ancak ameliyat esnasında barış bey 280 cc yide takıp bi bakıp son kararı kendisi vericek.damla ve kas zarı altı uygulanıcak,fiyat 5000 tl...çok heyecanlıyım şimdiden 3 agustosu iple çekiyorum...bu arada şunuda sorim sizce 235 mi yoksa 280 mi taktırmalıyım,bazı arkadaşlar şişlikler inince küçülüyor büyük taktırın diyor,banada sütyenin içinde 280 kocaman oldu,acaba bu arkadaşlar uzun boylu falan diyemi onlarda küçük duruyor,ben ufak bişeyim sonuçta,bilmem önerilerinizi ve tecrüblerinizi bekliyorum kızlar...

Son düzenleme:
cnm bi tatil programım var çünkü,ameliyattan sonrada 1 ay güneşe cıkmak yasakmış,yani önce tatil sonra memişler gelicekopuyorumnanaktan

canım şimdiden hayırlı olsun...bence doğal olmasını istiyorum deyip büyüklüğü barış beye bırak o en güzel boyutu yapıcaktır ameliyat sırasında deniyerek:)))

evet zaten öyle olucakda,o kadar zahmet çekip gene küçük meme istemiyorum,aslında istediğim boyutta bi resim var eklim bakim olcakmı

sagol cnm,inş sende kavusursun isteğine,isteyenlere öncesi sonrası resmide yollıcam,çünkü biliyorum insan karar verme aşamasında çok görmek istiyor fotolarıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

son 1 hadi bakalım,sabah 5 30 kalkıcam ve 7 de hastanede olucam gece de 12 den sonra bişey yiyip içmek yok...bi olsada bitse yaw...

son 1 hadi bakalım,sabah 5 30 kalkıcam ve 7 de hastanede olucam gece de 12 den sonra bişey yiyip içmek yok...bi olsada bitse yaw...

slm.benvekeyfim...bende bugün gittim görüşmeye en acilinden yarına istedim çünki beklemek çok zorrr ..yarın saat 5 de giricem ameliyata...heyecan yok ama böyle düşünceli bi halim var aslında yaptırma işi kesinleşince falan çok mutluydum bi durgunlaştım şimdi....heyecan sanıırsam....aynı duyguları paylaşıyoruz ...umarım istediğin sonuca ulaşırsın su gibi geçer ağrısız acısızzz....

Çok geçmiş olsun şimdiden büyük ihtimalle şuan ameliyatta olabilirsiniz zemuszemus
Hayalinizde ki memişlere kavuşmuş olursunuz inşallah.. Bol şanslar.. opuyorumnanaktan

slm.benvekeyfim...bende bugün gittim görüşmeye en acilinden yarına istedim çünki beklemek çok zorrr ..yarın saat 5 de giricem ameliyata...heyecan yok ama böyle düşünceli bi halim var aslında yaptırma işi kesinleşince falan çok mutluydum bi durgunlaştım şimdi....heyecan sanıırsam....aynı duyguları paylaşıyoruz ...umarım istediğin sonuca ulaşırsın su gibi geçer ağrısız acısızzz....

Arkadaşlar nasılsınız iyi haberlerinizi bekliyoruz döert gözle inşallah herşey yolundadır.

arkadaşlar nasılsınız iyi haberlerinizi bekliyoruz döert gözle inşallah herşey yolundadır.

merhebelar mumu ameliyat güzel geçti bandajlıyım...1 hafta böyle kalıcam.yarın pansuman var görücem büyük ihtimalle...doktor seçimi çok önemli..tabi stresli bir süreçtii....doktoruma güvendim sadece okadar gerisi geldi...şuanda dinleniyorum yataktan çıkamamaya çalışıyorum annemin desteği büyük...yatıp kalkarken..dikiş yerlerimde kaşıntı oludu bugün iyileşme belirtisiymiş...sporcuya geçince anlıycam dekolteyi falan..ama böyleyken bile sargının altından bakmaya çalışıyorum....güzel gibiler....ertelenmemesi gereken birşeymiş..rahatadım psikolojık olarakkk.....aldığım mikinilerimi artık gerine gerine giyicemm iç çamaşırlarımıda dantelli alıcammm merakla bekliyorummm....sevgiler....

laktu merhaba . öncelikle çok büyük geçmiş olsun. sağlıklı olmana sevindim .
sen kime ameliyat olmuştun ? kaç cc kondu . şu an kendini nasıl hissediyorsun vs:)

laktu merhaba . öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Sağlıklı olmana sevindim .
Sen kime ameliyat olmuştun ? Kaç cc kondu . şu an kendini nasıl hissediyorsun vs:)

çok teşekkür ederim abcj. Izmir cenk tokata salı günü özel gazi hastanesinde oldum.275cc yuvarlak hıght profıl takıldı.doktoruma dolgun göğüs dekolteli ve büyük istediğimi söyledim oda bunu uygun bulmuş..yatarak dinleniyorum...desteksiz olmuyo annem srekli başımda yatıp kalkma konusunda ilaçlar sürekli alınıyor.2 saate bir bir sürü ilaççç.....tek zorluk bana göre ilk gece narkoz zorluğu hemen kendine gelemiyorun..uyuyorsun zaten anlamıyorsun ameliyatı uyandıktan sonra kusma oluyo haliyle...bugün 4.günüm halen yataktayım dikkat ediyorum...yarın pansuman var...7. Günde bandajlar çıkıcakk.su anda müthiş karıncalanma ve kaşıntı var.....sormak istediğin bişi olursa seve seve yanıtlarım...

çok teşekkür ederim abcj. Izmir cenk tokata salı günü özel gazi hastanesinde oldum.275cc yuvarlak hıght profıl takıldı.doktoruma dolgun göğüs dekolteli ve büyük istediğimi söyledim oda bunu uygun bulmuş..yatarak dinleniyorum...desteksiz olmuyo annem srekli başımda yatıp kalkma konusunda ilaçlar sürekli alınıyor.2 saate bir bir sürü ilaççç.....tek zorluk bana göre ilk gece narkoz zorluğu hemen kendine gelemiyorun..uyuyorsun zaten anlamıyorsun ameliyatı uyandıktan sonra kusma oluyo haliyle...bugün 4.günüm halen yataktayım dikkat ediyorum...yarın pansuman var...7. Günde bandajlar çıkıcakk.su anda müthiş karıncalanma ve kaşıntı var.....sormak istediğin bişi olursa seve seve yanıtlarım...

merhba cnm çok geçmiş olsun, senin silikonlar kas altı mı koyuldu kas üstü mü?

merhba cnm çok geçmiş olsun, senin silikonlar kas altı mı koyuldu kas üstü mü?

merhaba karamel..çok teşekkür ederim ...kasaltı oldu.benim bir oğlum var belki 2.bebek düşünürsem diye riske girmedim...biraz diğerlerine göre ağrılı ama en garantilisi....

X