Cilt Bakımı Ürünleri 3 adımda cilt bakımı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

TMYy

*T&M*
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
5.190
5
Cildinizi daha genç göstermek için pahalı kozmetik ürünleri satın alıp, paranızı çöpe atmayın. Bilinenin aksine, daha güzel bir cilt için bir çok kozmik ürünü kullanmak cilde daha fazla zarar veriyor. Burada size, cildinizi taze ve genç tutmanız için pahalı olmayan yöntemler öneriyoruz.

Adım 1

Güneş Kremlerini kullanabilirsiniz, pahalı olmayan bir kozmetik ürünüdür. Hergün kullanmanız gerekir. Yağmurlu, bulutlu günlerde bile. Kullandığınız makyaj malzemesinin de güneş koruyucu özelliği olmasına dikkat edin. Eğer kısa saçlıysanız, boynunuza ve göz kapaklarınızda kullanmayı unutmayın.

Adım 2

Bütün gün bilgisayar karşısında oturuyorsanız, zararlı ışıklar cildinize zarar verir. Hemen yüz masajı satın alıp, paranızı boşa harcamanıza gerek yok. Yüzünüze kendiniz masaj yapıp, cildinizde ki kan dolaşımını hızlandırabilirsiniz. Verdiğiniz küçük molalarda temiz hava almaya özen gösterin, temiz hava cildi besler.

Adım 3

Naturel bir cilt için, estetik ameliyatlara ihtiyacınız yok. Tüm ihtiyacınız Omega 3 bakımından zengin yiyeceklerde var. Balık, fındık, yumurta gibi antioksidan etkisi bulunan yiyecekler cildinizi, canlı ve taze gösterecektir.

(alıntı)

X