Paketi açtık,kitabı okudum oğluma. O okumayı bilmediği için ben okudum tabi ki,oğlum capcanlı resimlere bakarak dinledi. Resimler de epey ilgi çekici olmuş bu arada,kendim satın alacak olsaydım bir mağazada inceleyip alırdım diye düşünüyorum malum okumayı bilmeyen çocukların ilgisini kitaba çekmek çok kolay olmayabiliyor,bu anlamda kitabı beğendim,cazip buldum.
Konusu da gayet güzel akıcı,farklılıkların ne kadar üzebileceğini, iyi bir arkadaşın önemini ve de tabi ki bazen eksik görünen yanımızın aslında bizi değerli yaptığını anlatıyor diye özetleyebilirim.
Çocuklarımla Uğur böceği gördüğümüzde bizde Uç Uç böceğim şarkısını söylüyoruz o da bize tanıdık geldi,oglumla söyledik. Farklı renkte veya beneksiz uğur böceği gördüğümüzde şans bizim yanımızda olacak,annemiz bize terlik papuç alacak artık❤
Somurtmak kelimesine yabancıydi oglum,onu da lugatına ekledi,nasıl somurtulur uygulamalı öğrendi.
Emeginize ,kaleminize sağlık
melda TEKE
Çok keyifli bir kitap olmuş.
Bol satışlar dilerim.
Arkadaş çocuklarına gönül rahatlığı ile alabileceğim bir kitap,onlar da okusun.
Bu yorumu okuyanlar da gönül rahatlığı ile alabilirler çocuklarına. Tertemiz icerik,öğretici capcanlı bir kitap.