Bebek İkinci El 3-6 ay kız bebek giyim hepsi toplu alımda indrimli ve kargo ücreti bana ait..

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
Ürünlerin çoğu yurtdışından diğeride mağazadan alınmış bilinen markalar. tüm ürünleri almak isterseniz hem indirim yapıyorum hemde kargoyu ben karşılıyorum.
Bu fiyatlara bu kaliteli ürünleri kaçırmayın sıfırlarına boşuna dünya para vermeye gerek yok gerçekten..

1.lcw hastane çıkışı 5tl
2.BG store elbise ve bolero 6ay 10tl
3.kot etek ceket takım 6 ay ama geniş kalıp 10tl
4.atronot kozmont kış tulumu 3-6 ay 20tl
5.Carters tulum 3ay 5tl
6.Gap ve lcw bodyler 3ay 5 tl
7.Benetton elbise 6ay 10tl
8.yurtdışından ayaksız tulumlar 3-6 ay 10tl
9.B.c takım 3 ay 5tl
10.4lü bluz ca ve lcw 10tl
11.kanz 2li tayt 6 ay 5 tl
12.carters 2li tayt 3 ay 5 tl
13.kanz 3lü body set 3 ay 5tl
14.mothercare 2li ayaksız tulumlar 5tl
15.mothercare 2li ayaklı tulumlar 5tl
16.mothercare 2li tayt tunik takımlar 10tl.
17.Bebessi çift katlı penye battaniye hediye...

Son düzenleme:

fyatlar tekli alım fiyatlarıdır. Toplu alımda hepsi 100tl tutuyor 80 tlye veriyorum ve kargoda bana ait yeni doğum ypanlar ve yapacak olanlar kaçırmayın..

ürünlerin hepsi markalıdır mothercare, carters, baby gap, kanz,lcw ve kesilkle leke yıpranma vs yoktur tertemiz sıfır gibiler..

Son düzenleme:
arkadaşım,anelssa şuan burdan yazamıyor sana mail adresini veriyim ordan görüşün. bir dakika....

Sadece astronot tulumu isterseniz fiyatı 20 tl 1-2 kez kullanıldı sıfır gibi tertemiz sorunsuz.

galiba daha önce sorulmuş ama ben yine de sorayım. ürünlerinizin toplu ücreti ne kadardır?
bi yerde 80 gördüm bir yerde 50.
50 ise direk alıcıyım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…