Bebek İkinci El 3-6 ay 11 parca kıyafet 20 tl.oyun havuzu ve gerber kaşıklı atıştıma kabı hediye.KIZ BEBEKLERE

breadmaker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
157
8
68
50
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 97
elbiseler bize küçük ama biz havuz ve top istiyoruz toplarıda varmı belki bizi bişeylerimizle takas yaparız sizinle ihiyacınız olan bişey varsa

elimde top yok malesef. havuz altında delik oldugu için hediye veriyorum,ama resimde goruldugu gibi oyun havuzu okarak kullanılır rahatlıkla.oldıukca buyuk cağı 1,5 m cıvarı.panduf ile birlikte 15 tl ye satabilirim size .
image.jpg
resimdeki takım sıfır yurt dısı urunu.aldığım fiyattan veriyorum 20 tl.tulum ve pandifi alırsanız o zaman ucretsiz gonderirim yine.

elimde top yok malesef. havuz altında delik oldugu için hediye veriyorum,ama resimde goruldugu gibi oyun havuzu okarak kullanılır rahatlıkla.oldıukca buyuk cağı 1,5 m cıvarı.panduf ile birlikte 15 tl ye satabilirim size .Eki Görüntüle 1254132 resimdeki takım sıfır yurt dısı urunu.aldığım fiyattan veriyorum 20 tl.tulum ve pandifi alırsanız o zaman ucretsiz gonderirim yine.

peki kıyafete ihtiyacımız yok havuz delikmiş ben kışın top havuzu yazada balkona havuz olarak kullanırım diyodum herelde yenisini alıcam topta almam lazımçünkü

Back