Bebek İkinci El 3-6-9 ay kız bebek giyim astronot tulum dahil hepsi 100tl

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
3-6ay ama mothercare kalıpları geniş
3 ay kanz 3lü body set
6 ay cartesr 3lü set
3-6 carters 2li tayt
6 ay carters 4lü body set
3 ay bebe yaka 2li takım
3-6ay body lotu carters baby gap lcw karışık
lcw hastane çıkışı
carters 3 ay tulum
4lü bluz 3-6ay arası lcw C&a karışık
mothercare 2li ayaksz tulum

slm kıyafetlerle ilgileniyorum ama ayrı alma şansım olurmu acaba?

hepsi çok temiz kullnılmış görünüyor fiyatta çok uygun bize küçükler ama ayına uyan kaçırmasın.

iyi satışlar.

o zaman astronot ve uzun kollu zıbınların fiyatları nedir ??

mrb astronot tulum tek 25 tl uzun kollu zıbın dediklerinzde çıtçıtlı bodyler dimi. kanz 3lü body 10 diğer renkli karışık bodylerde 3 tane uzun kollu var oda 10tl hepsi 45 tl yapıyor.

hepsi çok temiz kullnılmış görünüyor fiyatta çok uygun bize küçükler ama ayına uyan kaçırmasın.

iyi satışlar.

teşekkür ederim. ürünler hala satışta. hepsi 100 tl. resimlere eklemediğim bebek havlusunuda yanında hediye göndereceğim..

astronot tulum da son fiyat nedir acaba kocaelide oturuyorum eger anlaşabilirsek almak isterim

astronot tulum da son fiyat nedir acaba kocaelide oturuyorum eger anlaşabilirsek almak isterim

sadece astronot 25 tl. 2tane astronotumuz olduğu için dönüşümlü olarak kullandık yani sayılı giyildi tertemiz sıfır gibi hiçbir sorunu yok.

astronot dahil hepsi 75 tl son fırsat kaçırmayın sadece astronot 25 tl diğerleri 50tlye gelmiş oluyor hepsi markalı ve sayılı giyildi.

astronot dahil hepsi 75 tl son fırsat kaçırmayın sadece astronot 25 tl diğerleri 50tlye gelmiş oluyor hepsi markalı ve sayılı giyildi.

şu seçtiklerim için 30 tl verebilirim.

Eklentiler

• $005.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $008.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $012.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $013.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 97
  • $015.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…