3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Yani tedavisi var mı yok mu bilmiyorum ama zaten kabul etmiyor dedin, adam neden boşanmak istemiyor? Bela olur diyosun? Çok mu aşık sana?

Allah aşkına nasıl bir anlayış bu kadın yazmış ya şüphe duyuyorum yolda yürüyemiyorum diye beni bunaltıyor diye bir şey dememiş yolda yürürken hep tedirginlik halindeyim başka kadınların ayağına mı bakıyor diye diyor hem okumuyorsunuz doğru düzgün hem de yorum yapıyorsunuz

Yani tedavisi var mı yok mu bilmiyorum ama zaten kabul etmiyor dedin, adam neden boşanmak istemiyor? Bela olur diyosun? Çok mu aşık sana?
Aşktan değilben bu olay yüzünden gebeligimi sonlandirdim bu olayı hep yüzüme vurup bana psikolojik baskı uyguluyor artı sinir hastalığı var yalan yok kades uygulamasını indirdim bir şekilde burdan uzaklaşmaya caliscam

Bence nası kaçıp evlensiysen aynısını boşanmak için yap. Herkes hata yapabilir ailen sonuçta, çocuk yok çöpsüz üzüm gibisin, 0 dan başlarsın.

Boşan kardeşim böyle evlilik olmaz.

Sakin ol şampiyon en güzel en doğru yorumu sen yapıyorsun

Bu kadar fetiş bir ayda evlenecek kadar gözü kör hiç mi fetişi tutmadı sana?
Ayakkabına işe ver de içem diyecek bi profil çizildi burda

Boşan

Eee ilk yazarken bunlar yüzünden 2 kere ailemin yanına gittim demişsin

Teyzemin yanına gitmiştim o zaman. Eniştem vefat etti teyzem tekrar evlenmiş şuan orda da kalamam. Annem babam benimle konuşmuyor 3.5 senedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…