3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Sorusu bile sorulmadan ayrilmak gerek
Belli ki belli sure sorun etmemis anlamaya calismissin anlayinca da rahatsiz olmaya basladigin icin bu durumu kabul edemiyorsun

Sana da gecmis olsun,umarim hayatin guzellikler getirir
Teşekkür ederim inşallah iyi olur her şey büyük ihtimalle boşancam en doğru karar bu gibi şuan

Öncelikle sakin çocuk yapmayın. Bütün korunma yöntemlerini uygulayın.

Anlayışınız için teşekkür ederim gerçekten ben bipolar olmasam bile kabul edilebilir bir durum değil ki bir de hastalığım var ve son 2 senedir psikolojik bayılmalar yaşıyorum ve dejavu hissi yaşıyorum sağlığım bozuldu ve her geçen gün daha da kötü oluyorum

Hayır asla düşünmüyorum zaten ilişki de yaşamıyoruz çünkü 2 sene önce gebeligimi sonlandirdim ben bu olay yüzünden artı gebelikte ataklarım daha kötü oldu ve ilaç alamadım zaten doktorum da önermiyor çocuğu

Bahane bulmuyorum ben bipolar da gün içinde ruh hali değişimleri oluyor sadece atak dönemleri arası geçişte değil gün içinde de dalgalanmalar oluyor müzik dinleyip eğlenirken bir anda ağlamaya başlıyorum

Hayır psikoloj bana bu bir cinsel sapkınlık parafiliye giriyor tedavi ile zamanla bırakabilir ama tedavi olması gerekli dedi

Maalesef resmi nikahım var ben bu olay yüzünden gebeligimi sonlandirdim işte boşanma süreci ve sonrası benim için sıkıntılı bir süreç ailem kabul etmezse gidecek yerim yok ailem etti diyelim adam başıma bela olacak endişe ve korkularım da var

Travmadan olduğunu biliyorum babası çocukken hep eziyet edip aşağılıyormuş annesini falan dovermis sonra da terk edip gitmiş. Bunun çocukluk travması olduğunu düşünüyorum zaten ama ne olursa olsun bu kabul edilip kaldırılabilir bir durum değil. O nasıl benim bipolar ataklarimi davranoslarimi kaldiramiyorsa bende bu olayı kaldıramıyorum. Evet bipolar biriyle evlilikte zor ama bu benim seçimim değil elimden geldiğince doktora gidip düzenli tedavimi oluyorum. Belki onunda seçimi değil ama ikisi farklı şeyler ben beyindeki sağ ve sol lop denge kuramadigi için bunları yaşıyorum ama ondaki şey yuvaya zarar veriyor ve ihanettir bu.

Telefonda baktığı resimlerden anlayıp araştırdım evden gittim 2 kere geri geldiğimde bir sürü sahibe eskorta yazmış para yollamış seans için

Eşini tanımlarken ayak fetişi var değil de fetiş adı altında çok fazla sapkınlıkları var desen daha doğru olur. Çalışamadığın ve gidecek yerin olmadığı için ne desem bilemedim normalde böyle bir adamla bir gün bile geçirmemek lazım. Cinsel ilişkiniz pek yokmuş ama olduğunda da dikkat et başka kadınlarla birlikte oluyorsa hastalık kapabilir. Prezervatif kullanmasını iste muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…