Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları3,5 yaşındaki kızımın kreş sorunu
Mrb herkese bu konu için şuan yeni kayıt oldum bu siteye bu durumu tecrübe edeniniz varsa bilgi almak istiyorum kızım 3,5 yaşında donem basından beri kreşe gidiyorz 9-4 olarak kızım ilk zamanlar cok istekli gitti kreşe ilk günlerde ağlamadı çok hevesliydi ve alıştırma sürecinde hiç sorun yaşamadık son bir haftadır gitmek istemiyor soruyorum tabiki net cevaplar alamıyorum oyun oynarken konusmasını sağladım biraz oğretmenim bana kızıyor tacımı tak diyorum kızıyor gibi şeyler soyledi öğretmeni nasıl davranıyor bilemiyorum gorunurde bize göre yani herşey mükemmel okul fiziki yapısı müsait aktivite çok fazla temiz öğretmen ve idare tatmin edici konusmalar yapıyor bizimle çocuklarla birebir kaldıklarında nasıl bilemiyorum acaba gitmek istemediği için kendi hayal gücüyle böyle şeylermi soylüyor yoksa okulda yaşadığı sorunlardanmı kaynaklı sizce nasıl bir yol izleyebilirim bu arada calışmıyorum kızım sosyalleşsin yaşıtlarıyla olsun paylaşma duygusu edinsin diye gonderiyorum
İyi günler . Ben kızınızı dinleyin derim . Gitmek istemiyorsa zorlamayın bu onda tepkiye neden olacak ve iyice soğuyacaktır. İki gün göndermeyin evde sakinleşsin ve onunla iletişim kurun oyun oynayarak. siz öğrenci olun o öğretmen size nasıl davrandığını gözleyin. model alarak öğretmeninin davranışlarını taklit edecektir. oyun oynarken ondan su isteyin öğrenci olarak veya ufak tefek şeyler. Bırakın iki gün işi gücü bu işe odaklanın o zaman anlayacağınızı düşünüyorum. iki neden olabilir fikrmce ya arkadaşları gruplaşmıştır onunla oyun oynayan azdır. Yada gerçekten öğretmenden korkmuş olabilir.
İyi günler . Ben kızınızı dinleyin derim . Gitmek istemiyorsa zorlamayın bu onda tepkiye neden olacak ve iyice soğuyacaktır. İki gün göndermeyin evde sakinleşsin ve onunla iletişim kurun oyun oynayarak. siz öğrenci olun o öğretmen size nasıl davrandığını gözleyin. model alarak öğretmeninin davranışlarını taklit edecektir. oyun oynarken ondan su isteyin öğrenci olarak veya ufak tefek şeyler. Bırakın iki gün işi gücü bu işe odaklanın o zaman anlayacağınızı düşünüyorum. iki neden olabilir fikrmce ya arkadaşları gruplaşmıştır onunla oyun oynayan azdır. Yada gerçekten öğretmenden korkmuş olabilir.
Teşekkür ederim cevabınız için soylediğiniz gibi onu anlamaya çalışıcam eğer olumsuz bir durum olduğunu kesinleştirirsem kafamda kreşten alırım zaten çok hassas bir çocuk
Çok acele etmeyin kreşten almak için bu süre içerisinde gözlemlemeye de devam edin.Bazen çocuklar hep ilgi ben de olsun ister orda da çok çocuk olur . Annenin yakın ilgilisine alışan çocuklarda da bu oluyor. Kötü davranılmadığından emin olun yeter. çünkü eninde sonunda alışmak zorundalar yavrular evden ayrı kalmaya . Birde anladığım kadarıyla sabah grubuna giden çocuklarda bu daha fazla oluyor. Baktınız öğretmen davranışlarında sorun yok. birde öğlen grubunu deneyin.Ben teşekkür ederim iyi günler