3.5 yaşındaki kızımın 10 dakikada bir çişi gelmesi

zehra yilmazz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
5
0
31
Merhabalar. 3.5 yaşında kızım son 1 aydır tuvalet durumuyla uğraşıyorum tuvalet eğitimini sorunsuz aldı tamamladık ama önce bi kaka olayımız oldu hani kimisi yapmak istemez biz tam tersi durumdaydık tuvalete oturuyoruz yapıyoruz benim minik kakam var çıkmıyo zor çıkıyo sürekli bu döngüdeydik onu unuttu biraz şimdi de çiş için aynı şey geçerli sürekli tuvaletten gelemiyoruz 10-15 dakkada bir tuvalete gidip minik minik yapıyoeuz doktora da götürdük enfeksiyon vs yok başka tetkik yapılmadı ama doktor oyun yapabileceğini ya da dikkat çekmek için yaptığını söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan yaşayan var mı acaba

Disari cikarken ya da yatacagi zaman cok mu sormustunuz cisinin olup olmadigini?

Disari cikarken ya da yatacagi zaman cok mu sormustunuz cisinin olup olmadigini?
Ay evet ne yazık ki bunu yaptım galiba siz deyince şu an bi düşündüm de hep şu cümleyi kurdum hatta olsun minikte olsa yap şu anda da bana dediği cümle şu zaten minik çişim var ve her seferinde gerçekten çok az yapıyo 10 dakkada bir tuvalete gidiyoruz çok yoruldum nasıl aşarım acaba yaşadınız mı böyle bişey

Hayir ben yasamadim ama bu durumu yasamamak icin boyle sormamak gerektigini okumustum birkac yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…