Merhaba Güzel anneler
Size bir konuda danışacaktım. Benim kızım doğduğu günden beri ıkınma problemi ile baş başayız benim durumum da olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Kızım doğduğunda kakasını yapamıyordu ve zeytinyağlı cubuk ile yaptırırdık çocuk doktorumuz herhangi bir problem görmemişti ama biz çocuk cerrahisine gittik defalarca en sonunda poposunda çatlak olduğunu söyledi bir kaç krem verdi kullandık ve dikkatini dağıtıp oyalamamızı unutturmamızı söyledi artık kriz boyutundaydı kıp kırmızı oluyor ter su içinde ve ıh ıh sesi kulağmızda yere koymaya gelmıyordu anlayacağınız.
Bu uzun bir süredir yoktu binde bir karşılaşıyorduk ki bu aralar ben odadan çıktığımda uyuma esnası yada uyanma esnasında tv izlerken ıkındığını görmeye başladım ayağını balerinlerin yaptığı gibi dümdüz yapıyor .
Ve suan memleketteyim ne yazık ki evime döndüğümde doktora götürmek istiyorum ama bu durumu yaşayıp bir çözüm bulan varsa benimle paylaşabilir mi çok üzülüyoruz ve bizde defalarca özür diliyor yaptığının yanlış olduğunında farkında.