• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 yaşındaki kızım yanlız kaldığında ıkınıyor?.

Zhrethm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
101
166
53
34
Merhaba Güzel anneler

Size bir konuda danışacaktım. Benim kızım doğduğu günden beri ıkınma problemi ile baş başayız benim durumum da olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?

Kızım doğduğunda kakasını yapamıyordu ve zeytinyağlı cubuk ile yaptırırdık çocuk doktorumuz herhangi bir problem görmemişti ama biz çocuk cerrahisine gittik defalarca en sonunda poposunda çatlak olduğunu söyledi bir kaç krem verdi kullandık ve dikkatini dağıtıp oyalamamızı unutturmamızı söyledi artık kriz boyutundaydı kıp kırmızı oluyor ter su içinde ve ıh ıh sesi kulağmızda yere koymaya gelmıyordu anlayacağınız.

Bu uzun bir süredir yoktu binde bir karşılaşıyorduk ki bu aralar ben odadan çıktığımda uyuma esnası yada uyanma esnasında tv izlerken ıkındığını görmeye başladım ayağını balerinlerin yaptığı gibi dümdüz yapıyor .

Ve suan memleketteyim ne yazık ki evime döndüğümde doktora götürmek istiyorum ama bu durumu yaşayıp bir çözüm bulan varsa benimle paylaşabilir mi çok üzülüyoruz ve bizde defalarca özür diliyor yaptığının yanlış olduğunında farkında.

Merhaba Güzel anneler

Size bir konuda danışacaktım. Benim kızım doğduğu günden beri ıkınma problemi ile baş başayız benim durumum da olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?

Kızım doğduğunda kakasını yapamıyordu ve zeytinyağlı cubuk ile yaptırırdık çocuk doktorumuz herhangi bir problem görmemişti ama biz çocuk cerrahisine gittik defalarca en sonunda poposunda çatlak olduğunu söyledi bir kaç krem verdi kullandık ve dikkatini dağıtıp oyalamamızı unutturmamızı söyledi artık kriz boyutundaydı kıp kırmızı oluyor ter su içinde ve ıh ıh sesi kulağmızda yere koymaya gelmıyordu anlayacağınız.

Bu uzun bir süredir yoktu binde bir karşılaşıyorduk ki bu aralar ben odadan çıktığımda uyuma esnası yada uyanma esnasında tv izlerken ıkındığını görmeye başladım ayağını balerinlerin yaptığı gibi dümdüz yapıyor .

Ve suan memleketteyim ne yazık ki evime döndüğümde doktora götürmek istiyorum ama bu durumu yaşayıp bir çözüm bulan varsa benimle paylaşabilir mi çok üzülüyoruz ve bizde defalarca özür diliyor yaptığının yanlış olduğunında farkında.
Kac yasinda yazmamissiniz. Ikınmak mı yanlis olan onu da anlayamadım. Neden ozur diliyor onu da anlamadim. Suclu gibi hissettirmeyin çocuğa kendini. Bir derdi var belli ki. Bebek oldugunu düşündüğüm icin annemin kardesime yaptigi yolları anlatacaktim ama sanirim büyük bir çocuk bu.

Kac yasinda yazmamissiniz. Ikınmak mı yanlis olan onu da anlayamadım. Neden ozur diliyor onu da anlamadim. Suclu gibi hissettirmeyin çocuğa kendini. Bir derdi var belli ki. Bebek oldugunu düşündüğüm icin annemin kardesime yaptigi yolları anlatacaktim ama sanirim büyük bir çocuk bu.

Konu başlığında yaşını belirttim 3.5 yaşında çok doktora gittik popoda catlak dedi en sonunda uzun süredir unutmuştu yine başladı gçrseniz ve o sesi duysanız inan dayanamazsınız.

Bir derdi olan yanlız kalmayı beklemez hep yapar bebekken krize girerdi yere bıraktığımız an ıkınırdı bir yere gidemezdim herkesin çok bilmesi birşeyler demesi beni geriyordu.

Ikınmanın yanlış olduğunun farkında bunun için özür diliyor veyahut ki bir bahane uyduruyor işte ben arkadaşımı seviyorun oraya gidelim buraya gidelim diye konu saptırıyor. Çok akıllı herşeyin çok farkında bir kızım var ama bu durum bizi üzüyor bebekliğinde kolik bir bebekti hadi gazdı guzdu 6 ayı bekle 1 yaşı bekle derken 3.5 yaşında hala yapması çok can sıkıcı işte evşne döndüğümde doktorumuza götüreceğiz benim gibi durumu yaşayan üroloji yada cerrah hangi doktora gitti herhangi geçici bir durum mu yoksa bir adı varmı? Allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Merhaba Güzel anneler

Bebeginiz bagirsak tepkili alerjik olabilir.benim oglumda alerjik bisey yedigi zaman ıkınma yapardi.bu acidan degerlendirmenizi tavsiye edrrim

Benr

Back