- 9 Temmuz 2023
- 273
- -8
- 26
- Konu Sahibi pamuklusekeriz
Merhaba hanimlar benim sizlere danışmak istediğim bir konu var. Benim 3.5 yaşında bir oğlum var. Son zamanlarda oğlumun ağzında yaralar çıkmaya başlamıştı onun için doktora götürmüştüm ve bir jel yazmıştı onu sürünce hemen geçiriyo ama sürekli tekrarliyo 2 gune 1 ağzinda yara çıkıyo. 2 hafta önce öğlen uykusundayken burnu bi anda kanamaya başlamışti ama burnunu karıştırmıştır diye düşünerek doktora gotürmemistim. Bu gece de kendiliğinden burnu kanayinca doktora götürdüm kan aldilar. Pazartesiye sonuç çıkıcak. Ama benim içim içimi yiyo sanki kötü bir sonuç alicakmışız gibi geliyo bir de 3 aydir ara sıra bacağının ağrıdığını söylüyo oğlum ben boyun uzuyo annecim bu yüzden bacağın ağrıyo diyodum. Ama burun kanamalari bacak agrisi ve agiz icerisinde yaralar beni korkutuyo.Lütfen içime su serpicek cevaplar verin sürekli bunlari düşünüp araştırmaktan çok yoruldum.
Not: oğlumun seleftik iga eksikligi var bunun icin tam tani ve tedavi almiyoruz ama bağışıkliğı çok düşük .
Not: oğlumun seleftik iga eksikligi var bunun icin tam tani ve tedavi almiyoruz ama bağışıkliğı çok düşük .