• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 yaşinda oğlum kullanimi geçmiş ayran içmiş acilll

pilin

06.2014muhammed 08.2017bilal
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
1.256
726
323
Kizlar acilll
Oglum dolaptan bardakta ayran almıs dalginlik hic dikkat etmemistim 1 ay geçmiş son kullanimi ayran seven cocukta degil icmis oh ne güzeldiyo bir baktim ben şok...bisey olurmu önlem ne alabilirim bozuk degilde bayat gibi kokusu bardakta damla birakmamis ya telaş yaptim...silinmesin konum baya derdim var

1 damla kalmis ictim tadinda acilik falan yok kokusu bayat gibi sadece ekşi degil

Korkutmak istemem ama 20 yaşındaki kardeşim tarihi geçmiş ayrandan zehirlenip bir hafta lavabodan çıkamadı belirti de ertesi gün arttı sürekli tuvalete gitme isteği halsizlik ve bulantı vardı bir doktora danışın küçük daha

Tahminimce bir şey olmaz.
Ben çocukken marketçi bana poşetle vermişti tarihi geçmiş çikolatalar, içecekler. Satılması yasak ama bir şey olmaz demişti. Tüm amca çocuklarıyla tüketmiştik, bir sürü :-) umarım bir şey olmaz.

İşinizi şansa bırakmaya değmez. Acile gitmelisiniz bence.
Belki bir yetişkin için sıkıntı olmayabilir ama 3.5 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz.
Nasıl bir etki bırakacağını bilemezsiniz.

Skt o zmna kdr iyidir ztn sonrasinda illa bozulur diye bise yok. Mesela cikolatalarda filanda var tarih herseyde var.. ama tarihi gecmis cikolata yesende bise olmaz..en fazla biraz beyazlamstr yani. Istersen genede doktorunu ara

Skt si gecmis cogu üründen birsey olmaz ama hayvansal ürünler sıkınti süt peynir yogurt gibi.
Gidebilirseniz doktora gidin iciniz rahat eder

Sut urunleri tehlikeli.Bence dr a gidin ya da danisin.

Ilginize tesekkürler ..sormaya çalışacağım

Merhaba canim son durum ne? Bence birsey olmaz cunku ev yapimi bi yogurt da mesela gunluk yapiyor cogu anne yada 2gunluk. Ama ben 1haftayi gecryorum bazen. 2.haftaya girdiginde hafif acilik eksilik olabliyor ama gene de yediriyorum bebegime. Hazirdansa bunu yesin diyorum.. Kutulu hazir gidalar zaten 2 3ay gecse bile oyle hemen bozulmuyorlar. Tavsiye edilen sure o. Yani bi zaman zarfi daha oluyo sonrasinda. Tadinda degisiklik yoksa olmaz insallah birsey..

Kizim süt içmişti tarihi geçmiş.. ishal oldu 2 gün kadar.. Doktora sormak lazım tabi..

Back
X