3,5 yaşında KANSER :((

a_who

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
4
0
86
İstanbul
Cennet kokulu kuzum 3,5 yaşında kansere yakalandı.Yaklaşık bir senedir tedavi görüyor.Öyle zor bir süreç ki bu, yaşamayan asla bilemez.. Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..

Çocuklarınızda baş ağrısı,baş dönmesi,birden bire ortaya çıkan agrasif konuşma ve tavırlar, düzensiz uyku,konuşmadaki sonradan gelen bozukluk, ellerde uyuşma gibi belirtileri önemsememezlik etmeyin..

Hiç akla hayale gelmeyecek şeylerle karşılaşabiliyor insan.. (herkesin başına gelecek diye birşey yok elbette ama önemsemek gerek)

Rabbim acil şifalar versin. Lütfen bu duruma da şükredin. Bu Rabbimin bir sınavıdır. Sizin dertlerinizi bir hediye olarak görenlerde var unutmayın. Lütfen şükredin, deva da şifada Allah'tandır..:54:

ne denır kı dondum kaldım.allahım evladını sana bagıslasın kendımı senın yerıne koydum bıan aklımı kaybedıyor gıbı oldum...
unutma kı bırbırımızı tanıyalım tanımayalım bızler herzaman yanındayız maddı manevı gerekırse kapı kapı gezerım canım

Öncelikle Allah'ın şafi ismi ile şifasını bulmasını diliyorum.İkincisi burukta olsa sevinçliyim çünkü kanser hücrelerle ilintili birazda.Daha bebecik.O yüzden sizin onu sağlıklı ,doğal beslenmeniz sonucu hücreler kendini çok daha kolay tamir edecektir.Hepsi geride kalacak inanıyorum.Sabır,dua ve çabalamaktan başka yapacağımız bir şeyler yok.Size bir anne olarak evde Aidin salih'in gerçek tıp kitabını öneririm.Doktor dışında evde beslenme sürecine katkıda bulunmanız açısından.Sağlıcakla kalın.

Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Özelleikle hamileler sizlerin duası daha çok kabul olur. Dualarımızı esirgemeyelim bu minik meleklerden...

Ben hamileyim ve dualarıma ekleyeceğim Allah şifa versin çok üzücü bi durum.Bol bol dua edin.Dertte Allah tan derman da.

canımm çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın,

Çocuğunuz için çok üzüldüm. Umuyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve sağlıkla, mutlulukla hayatına devam eder. Bildiğim kadarıyla çocukluk dönemi kanserleri tedaviye daha çabuk cevap veriyor ve daha başarılı sonuçlar alınıyor. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Ne yaşadığınızı bilmem, anlamam imkansız. Ama çocuğunuzun sizin desteğinize, umudunuza çok ihtiyacı var. Dilerim en kısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız.

çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, yaşadıklarınız çok zor eminim, Rabbim acil şifalar ve güç versin, sabrınız artsın inş.

Allah şifasını tez zamanda verir inşallah düşünmek bile zorken, yaşamak dahada zordur. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

canım emin ol o melek küçücük beden bu savaşı kazanacak bundan emin ol ve hep inan.benim bebeğimde 2 aylıkken kilo almamaya halsizleşmeye başladı.sindirim sisteminden kaynaklı bir maddenin eksikliğindenmiş tedavi gördük tıp fak.de ve düzeldi her ay kontrole gittik.ama o hep gülümsedi ben ağladım o bize güldü.çok zor allah kimseye yaşatmasın ama iyileşecek.bir tanıdığımın oğlu ilk 3 sene ilkokula gidemedi.hodking lenfoma kanseri tedavisi gördü hacettepe de.ve şu an anadolu öğrt lisesinde okuyor çok da tatlı turp gibi allah sağlık versin.eşimin iş arkadaşının 2-3 yaş yaşındaki bebeği karın ağrısı şikayetiyle gitti hasteneye lösemi teşhisi kondu o da tedavi görüyor artık haftada 1 gidiyorlarmış ama inanıyorum o da düzelecek.senin için dua edeceğim.bebeğin iyileşecek ve ilerde çok güzel günleriniz olacak buna inan.

Cennet kokulu kuzum 3,5 yaşında kansere yakalandı.Yaklaşık bir senedir tedavi görüyor.Öyle zor bir süreç ki bu, yaşamayan asla bilemez.. Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..

Çocuklarınızda baş ağrısı,baş dönmesi,birden bire ortaya çıkan agrasif konuşma ve tavırlar, düzensiz uyku,konuşmadaki sonradan gelen bozukluk, ellerde uyuşma gibi belirtileri önemsememezlik etmeyin..

Hiç akla hayale gelmeyecek şeylerle karşılaşabiliyor insan.. (herkesin başına gelecek diye birşey yok elbette ama önemsemek gerek)

ALLAH sifa versin yardimciniz olsun dua et

çok geçmiş olsun cnm. Allah acil şifalar versin inşallah. ne kanseri pekı? moralini bozma gececeğine inan ve bol dua elbette. iyileştiğinde de bizlerle mutlaka paylaş

Back