- 24 Mayıs 2023
- 25
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi burcuaybektas
-
Değerli yorumunız için teşekkür ederimMaaşallah bi de…
Sizin çocuğunuz obez değil benim ailem uzun boylu ve erkekleri baya baya iri…
Bu türün bebekleridoğdugunda meme arıyor…
Abim böyle bi çocuktu hem kilo hem boy olarak yaşıtlarını 2 ye katlardı.
Şu an 1.92 boyunda 105 kilo gayet normal…
Zaten cocugunuzda iri kemikli bir çocuk. Maasallah…
Su an jimnastiğe gidiyor ama evet doğuda bir ilçedeyiz görev icabı yüzme kursu bulabılırsem düşüneceğim teşekkür ederimBoyu da uzun duruyor. Büyüyünce kalıplı olursa kilosu sırıtmaz. Siz yine de önleminizi alın, abur cuburu kesin. Sevdiği bir spor var mı? Varsa ona yazdırın. Yüzme çok iyi geliyor hem yüzmeyi iyi öğrenir hem omuzları genişler hem yeterince efor sarfetmiş olur. Bir konuşun bakalım hangi sporu seviyorsa kurslara yazdırın. Günümüzde belediyelerin bile uygun fiyata kursları var. Sporcular kilolu olsalar dahi kiloları proteinden geliyor. Küçükken spora yönlendirmek şart. Yoksa tv,telefon,cipsi üçgeni sayesinde epey kilo alıyorlar.
Kesinlikle önlem alınmalı. 30 kg diyince insanlar üstüme yüklendi. Yaşıtlarına göre ileriden gittigini biliyordum ama gözüme cok batmadı boyundan ötürü kıyafet alırken 3 yaş adla olmuyor kolları bacakları kısacık kalıyor 7 yaş alıyorumBoyu da uzun duruyor. Büyüyünce kalıplı olursa kilosu sırıtmaz. Siz yine de önleminizi alın, abur cuburu kesin. Sevdiği bir spor var mı? Varsa ona yazdırın. Yüzme çok iyi geliyor hem yüzmeyi iyi öğrenir hem omuzları genişler hem yeterince efor sarfetmiş olur. Bir konuşun bakalım hangi sporu seviyorsa kurslara yazdırın. Günümüzde belediyelerin bile uygun fiyata kursları var. Sporcular kilolu olsalar dahi kiloları proteinden geliyor. Küçükken spora yönlendirmek şart. Yoksa tv,telefon,cipsi üçgeni sayesinde epey kilo alıyorlar.
Jimnastik çoğu sporun atasıdır, çok doğru yapmışsınız. İyi esneyemeyen,ısınmayan insan kolay kolay sporda başarılı olamaz, sürekli sakatlanır. O yüzden iyi esnemek açısından jimnastik yararlı olur. Yaşı da jimnastik için çok uygun. Jimnastik ve yüzme çok iyi gelecektir.Su an jimnastiğe gidiyor ama evet doğuda bir ilçedeyiz görev icabı yüzme kursu bulabılırsem düşüneceğim teşekkür ederim
Aslinda obez duruyor ya kibarca soyleyemedimDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben ve babası kilolu insanlar değiliz ama baba tarafı, dedesi vs kilolu ve boyları çok uzun. Babası da uzun boylu. Oğlumun boyu da 110 cm. İnanın dışarıdan bakınca kilolu obez durmuyor. Kalıplı bir çocuk gibi. Fotoğraflarını ekledim.her gün corba yaparım mutlaka sebze yogurtla vermeye calısırım dedıgım gibi yemek hiç secmez ama abur cubur yiyor evet maalesef. Calısan anne olunca okuldan gelırken onu mutlu etme duygusuyla mı nedir hep cıkolata vs alır gelırdım
Kırıcı yorum yazanları boşver.Değerli yorumunız için teşekkür ederimbazı kişiler kırıcı olabiliyor. İnanın ki öyle memeyi gece dahi ağzından bırakmazdı ek gıdaya etli ekmekle başladı diyebilirim. Şaka bir yana yapısal gibi gelıyor bana da ama yine de doktora gidip normal seviyelere indirmeye calısacağım
Fotoğraflarda gayet normal duruyor maşallah bıdığaDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben ve babası kilolu insanlar değiliz ama baba tarafı, dedesi vs kilolu ve boyları çok uzun. Babası da uzun boylu. Oğlumun boyu da 110 cm. İnanın dışarıdan bakınca kilolu obez durmuyor. Kalıplı bir çocuk gibi. Fotoğraflarını ekledim.her gün corba yaparım mutlaka sebze yogurtla vermeye calısırım dedıgım gibi yemek hiç secmez ama abur cubur yiyor evet maalesef. Calısan anne olunca okuldan gelırken onu mutlu etme duygusuyla mı nedir hep cıkolata vs alır gelırdım
Benim kuzenimin oğlu böyle.Hem boyu hem kilosu çok ama kesinlikle normal görünüyor.Spora yönlendirdiler.Yuzme ve basketbol oynuyor.Cok ta tatlı bir çocuk.Anaokulunda bile en uzun yasitindan bir kafa büyüktü...Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben ve babası kilolu insanlar değiliz ama baba tarafı, dedesi vs kilolu ve boyları çok uzun. Babası da uzun boylu. Oğlumun boyu da 110 cm. İnanın dışarıdan bakınca kilolu obez durmuyor. Kalıplı bir çocuk gibi. Fotoğraflarını ekledim.her gün corba yaparım mutlaka sebze yogurtla vermeye calısırım dedıgım gibi yemek hiç secmez ama abur cubur yiyor evet maalesef. Calısan anne olunca okuldan gelırken onu mutlu etme duygusuyla mı nedir hep cıkolata vs alır gelırdım
Benim kizda pandemi sonrasi Aldi baya kilo.Benim oğlum 9.5 yaşında ve 44 kiloya çıktı bu sene tabi pandemide başladı almaya ilerledi. Şimdi diyetisyene götürüyoruz
Kan tahlilinden bişey cikmamis olabilir ama vücudunda yag var fazladan ilerde çıkmayacak anlamina gelmiyor. Bizim de sorun yoktu ama bu sene son 3aylik şeker üst sinirda cikti, kolesterol üst sınırda çıktı illaki olacak. Benim oğlum içinde cok göstermiyor diyorlardı ama gobisi vardı
Örnekleri var yani tesekkür ediyorum evet spor kesinlikle şart ve sağlıklı beslenme planı. Zatoflamaktan ziyade saglıklı olmak icinBenim kuzenimin oğlu böyle.Hem boyu hem kilosu çok ama kesinlikle normal görünüyor.Spora yönlendirdiler.Yuzme ve basketbol oynuyor.Cok ta tatlı bir çocuk.Anaokulunda bile en uzun yasitindan bir kafa büyüktü...
Evet.Bizimkinin anne baba uzun ama amca daha da uzunmuş .Ona çektiğini düşünüyorlar.Basketbol antrenöru, bizimki atıyorum 2015 doğumlu ise ,gördüğüm en iri 2015 li diye iltifat etmiş.Mutlaka spora yönlendirmek lazım.Buyuk avantaj boyÖrnekleri var yani tesekkür ediyorum evet spor kesinlikle şart ve sağlıklı beslenme planı. Zatoflamaktan ziyade saglıklı olmak icin
Mayista yeniden kan tahlili verecek. İnşallah düzelmiş olur. Yaklaşık bir buçuk aydir diyetisyenle diyet yapıyor. Trambolinde zıplıyor her gün 15dk.Benim kizda pandemi sonrasi Aldi baya kilo.
Ben gece mesaisine gidince babasi abur cubur aliyor. Halbuki aksam yemegi hazirlayip gidiyorum.
Kan tahlili icin randevu alacagiz.yese de cok aktif bir kiz
Benimde kızım kilolu doğdu 4 kilo .hep yaşıtlarından öndeydi kilo da boyda 3 yasında 25 kiloydu genç kizligida kiloluydu fakat bende kiloluydum küçük yaşlarda aklım başına gelince diyetle sporla verdim .Kızımı doktora götürdüm horman testleri herşeye bakıldı normal çıktı .diyetisyene yonlendirildik. İyide çocuk okul çağında beslenmesi lazım.. kızım 8 sinifda kendi cabasiyla sporla diyetle 20 kilo verdi şuan normal . Aklı erince veriyorlar .hareket önemli olan abur cubur makarna pilav ekmeği kesin o kendiliginde hareketle gider.Oğlum doğduğundan beri beslenme sorunu yaşamadık. Sebze meyve dahil ne verirsek yedi. Şu an 3 buçuk yaşında ve 30 kg. Önceki dönemlerde doktor kontrollerine götürdüğümde boyuna göre iyi ya da genetiktir dediler. Kan tahlillerinde tiroitler vs normal çıktı. Ama şu an durum ciddiye gidiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?