- 24 Mayıs 2023
- 25
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi burcuaybektas
-
Kız bu çocuk askere gidecek yaşa gelmiş neredeyse, ne 3.5 yaşıDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben ve babası kilolu insanlar değiliz ama baba tarafı, dedesi vs kilolu ve boyları çok uzun. Babası da uzun boylu. Oğlumun boyu da 110 cm. İnanın dışarıdan bakınca kilolu obez durmuyor. Kalıplı bir çocuk gibi. Fotoğraflarını ekledim.her gün corba yaparım mutlaka sebze yogurtla vermeye calısırım dedıgım gibi yemek hiç secmez ama abur cubur yiyor evet maalesef. Calısan anne olunca okuldan gelırken onu mutlu etme duygusuyla mı nedir hep cıkolata vs alır gelırdım
Evet pazartesiye randevu aldım mutlaka gideceğim. İnanın yaşıtlarına göre büyük durduğunu bildiğim için takip eden cocuk doktorumuza soruyordum hep. Tahlıllerı temız genetik kalıplı bır cocuk olacak dıyordu. Hareket egıtımı ve jimnastik kursuna hidiyor zaten. Hocası kalıplı bir cocuk kılo verse bıle bu değişmez güreş gibi alanlara yönlendircez diyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)Kız bu çocuk askere gidecek yaşa gelmiş neredeyse, ne 3.5 yaşı
Şakaydı tabii, yaşına göre kilosu baya fazla ama görüntüde öyle durmuyor gerçekten. Yine de sağlık açısından bir sorun oluşmaması adına diyetisyen görüşü alın derim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet abur cuburu kesınlıkle kesıyorum artık bız almasak evde olmasa cocuk nerden bulacak. Ben 30 yaşında 60 kıloyum cocugum 3 yaşında 30 kg gercekten bir on kg zatıflamamız lazımBoğa burcu mu :) benim büyük oğlum 6 yaşında 30 kg. Boyu 130a geldi diyebilirim. Benimki de kalıplı. Doktorumuz 2 metreye ulaşır boyu diyor. Ben abur cubur asla vermiyorum. Ayda 1 kere çikolata veririm. O da sınırlı. Ama benimkisi yemek hastası. Yüzmeye, futbola gidiyor. Okulda yiyor zaten ama eve gelince sadece meyve veriyorum. Erken de uyuduğu için akşam yememiş oluyor. Yoksa ben de önünü alamıyorum. Haftasonları sarmalar içli köfteler Allaah oğlum için cennet gibi bir şeydir .
Size tavsiyem karbonhidrat vermeyin. Ben oğluma hiç vermedim sadece pirinç veriyorum karbo için. Ekmek börek çörek yok. Kendisi de alışmadığı için sevmez zaten. Protein ağırlıklı besleniyor et balık vs. Siz de hamur işini kesin. Yüzmeye yazdırın. Kendine gelir eminim.
Verirsiniz bizim de sürecimiz hep kiloyla. Hep oğluma diyet yaptırdığımı belli etmeden beslemeye çalışıyorum. Tam bir boğa burcu benim oğluşum da oyyÇok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet abur cuburu kesınlıkle kesıyorum artık bız almasak evde olmasa cocuk nerden bulacak. Ben 30 yaşında 60 kıloyum cocugum 3 yaşında 30 kg gercekten bir on kg zatıflamamız lazım
Evet boğa burcu eşittir yemek diye bilirim. Oğlu yengeç bu aradaVerirsiniz bizim de sürecimiz hep kiloyla. Hep oğluma diyet yaptırdığımı belli etmeden beslemeye çalışıyorum. Tam bir boğa burcu benim oğluşum da oyy.
Maaşallah bi deDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben ve babası kilolu insanlar değiliz ama baba tarafı, dedesi vs kilolu ve boyları çok uzun. Babası da uzun boylu. Oğlumun boyu da 110 cm. İnanın dışarıdan bakınca kilolu obez durmuyor. Kalıplı bir çocuk gibi. Fotoğraflarını ekledim.her gün corba yaparım mutlaka sebze yogurtla vermeye calısırım dedıgım gibi yemek hiç secmez ama abur cubur yiyor evet maalesef. Calısan anne olunca okuldan gelırken onu mutlu etme duygusuyla mı nedir hep cıkolata vs alır gelırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?