- Konu Sahibi hermione_85
İşsizlikten evlenemiyorduk geçtiğimiz nisan ay devlete atandı nişanlım göreve başladı fakat 5 ay eğitim göreceklermiş sonra tayini çıkacakmış şehir belli olmadığından bu seferde böyle bekliyoruz ekimde belli olunca 1 ay gibi sürede herşeyi yapıp kasımda evlenmek istiyoruz nişanlım böyle söylüyor bende baskı yapıyorum ertelemeyin arrtık seneye millete rezil oldum diyorum yok hayır diyor ama ne salon tutuldu ne başka şeyler kayınvalidem beni arada cuma günleri arıyor annemleride kandillerde bayramlarda hiçbirşey demiyorlar, iki aile şubatta salon beğenmiştik orayı kararlaştırmıştık şimdi kayınpederim aradı orası pahalı tutamıyoruz dedi öyle uyduruk salonda istemiyorum etrafıma karşı onlarda rakam çok heryeri tutamıyorsun kültürlerde farklı zaten düğün gününü altın günü gibi yapmışlar off off nişanlımda işlerim çok yoğun diyor azarlıyor aramıyor doğru düzgün ben aramadıkça aramıyor anca iş çıkışı ararsa arıyor bir saat konuşmak istesem çok diyor ailesinden ayrı şehirde tek kalıyor eğitim görüyor forumlarda başkalarından okumasam ağır olduğunu eve gelir gelmez ders çalışmaları gerektiğini aldatıyor mu ki dicem ama namazlı abdestli nişanlım inanmıyorum öyle bişey yapacağına ne zaman arasam açıyor telefonu resim gönderiyor hemen isteyince böyle güvensiz davranıncada kötü oluyorum 10 günde bir sınav oluyorlar atandığı kurumda stresi var tabi ama genede normal mi sizce durumum?salon tutulamıyor birtürlü hiçbir hazırlık yok çok canım sıkılıyor artık üniversite mezunuyum şimdi evleniyorum evlenicem demekten moralim bozuldu kpssye çalışamadım çalışmaya isteğim de yok ama etrafıma bakıyorum artık erkekler çalışan kadın yada zengin kız arıyorlar, nişanlım çalışmanı istemiyorum desede kpss test kitaplarımı o aldı ben istiyorum diye dedi ama çalışmamı hiç istemese almazdı sonuçta çok mu yanlış düşünüyorum yoksa artık sevilmiyor muyum bu arada çokda kilo aldım nişanlım ise zayıf ve kariyer sahibi oldu bende harcadım kendimi onun uğruna(((((