Yeni değil bu. 5-6 sene önce bir köylü amcayla teyzeden yağ alıyorduk. Köylerine kadar gidip çaylarını içip hatırlarını sorup yağımızı alıp dönüyorduk. En son aldığımız yağ değişik geldi şüphelendik. Dolaba koyduk donmadı, buzluğa attık yine donmadı. Ne olduğu belli değil diye hıfzısıhhaya numune gönderdik. %96 pamuk yağı çıktı. Pamuktan o kadar koyu yeşil yağ nasıl çıkıyor hala anlamış değilim.
Onlar bile hile yapıyorsa daha biz nerelere gidelim?
Bende tohum alıp en azından domates biber vs yetiştirmek istiyorum balkonda.Aynen, köylüye de güvenmeyeceksin artık. Bi zeytinlik alıp kendi yağımı sıkacam bundan sonra.
Bende tohum alıp en azından domates biber vs yetiştirmek istiyorum balkonda.
Gerçek, hormonsuz birşeyler yemek çok zorlaştı.
Bizde kendi çileğimizi yetiştirmiştik ama bu sene işi büyütmeye karar verdik.Ben onu yapıyorum. Domatesler pek olmadı da biberler çok verdi, kuruttuk hala yiyoruz. Çilek bile ekmiştim üç tane meyve verdi
Bizde kendi çileğimizi yetiştirmiştik ama bu sene işi büyütmeye karar verdik.
Sonunda işi bırakıp doğal tarıma yöneleceğim korkarım.
Ben müşterin olurum seve seveEn büyük hayalim o biliyormusun. Organik sebze meyve üreten bir çiftliğim olsun, o çiftlikte üretilenlerle doğal bebek maması yapalım istiyorum. Lotoyu falan tuttursam tek gireceğim iş bu sanırım.
Ben müşterin olurum seve seve
Keşke yaygınlaşsa böyle şeyler.
Bahcemde, kivircik salata, rezene, pancar, kereviz, yesil sogan, turp, yesil biber, domates, elma, bögürtlen, frambuaz, erik, kiraz, lahana, bag yapragi, maydanoz, roka, nane ve degisik güllerim oluyor ve onlari koparip aninda yemek cok zevkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?