- 17 Nisan 2020
- 13
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nurgulyslc
-
İkili test yaptirmadiniz değil mi ? Sakin olun bi sorun yoktur allahin izniyle. 6.5 cikip da normal olanlari gördüm ben burda.
Merhaba ense kalınlığı 10.haftada 3.1 ve kistik higroması olan oğlumuz sağlıkla doğdu. Cvs test yaptırdık, kromozom analizi sonrası, micro array ve noonan genetik testlerinide yaptırdık. Bu testler sonuçlandığında ense kalınlığı normale dönmüştü ve kistik higroması geçmişti , Mart ayındada kucağımıza aldıkİkili test yaptirmadiniz değil mi ? Sakin olun bi sorun yoktur allahin izniyle. 6.5 cikip da normal olanlari gördüm ben burda.
İkili testte bizim de yüksek çikmişti. Cvs yaptirdik temiz geldi. Sindilik sorun yok bakalim
anladim.. peki yasinizla alakadar ola bilirmi? yani hangi etkenler bu durumu daha riskli yapiyor? ben ikili yaptirmadim ihtiuac yok dedi zaten cok riskli gelecek en iyisi ammiyosentez dedi onun icin de 2 hafta beklememem lazim.. abla senin yasin kacdi?2.8 di sanirim tam hatirlamiyorum ama ikili testte risk cok yüksek cikmişti. O kadar yüksekti ki en sona dayanmişti cizgi.cvs yaptirdik mecbur
Merhaba ne oldu sonucunuz benıde suan sızınle aynı durumdayım 3,5 cıktıMerhaba arkadaslar. 12ci hafta ultrason incelemesinde bebegimde ense klinligi 3.5 olarak olculdu. Burun kemigi vardi,baska hic bir bulgu yok. Lutfen yardimci olun ,bu durumda bebegi saglikli olan var mi? Cok kotuyum..
Merhaba ne oldu sonucunuz benıde suan sızınle aynı durumdayım 3,5 cıktı
Cok sevıdım sizin için ben gebelıgımi sonlandırdım malesefCok sukur amniyosentez sonucumuz iyi geldi, bugun de detayli inceleme yapildi 21 haftayiz. Her sey yolunda bakalimSizde nasil durum?
cok uzuldum. Hangi sendrom cikti acaba? baska problem varmiydu?Cok sevıdım sizin için ben gebelıgımi sonlandırdım malesef
? amniyosentez yaptirdinizmi?Cok sevıdım sizin için ben gebelıgımi sonlandırdım malesef
yok mu ense kalinligi yuksek cikan ama bebegi saglikli olan?
Cvs yaptırdım ben? amniyosentez yaptirdinizmi?
hangi sendromdu acaba?Cvs yaptırdım ben
gecmis olsun..Allah daha guzel evlatlar nasip etsin insallahCvs yaptırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?