• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 ense kalinligi

Nurgulyslc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
13
9
1
28
Merhaba arkadaslar. 12ci hafta ultrason incelemesinde bebegimde ense klinligi 3.5 olarak olculdu. Burun kemigi vardi,baska hic bir bulgu yok. Lutfen yardimci olun ,bu durumda bebegi saglikli olan var mi? Cok kotuyum..

İkili test yaptirmadiniz değil mi ? Sakin olun bi sorun yoktur allahin izniyle. 6.5 cikip da normal olanlari gördüm ben burda.

İkili test yaptirmadiniz değil mi ? Sakin olun bi sorun yoktur allahin izniyle. 6.5 cikip da normal olanlari gördüm ben burda.
Merhaba ense kalınlığı 10.haftada 3.1 ve kistik higroması olan oğlumuz sağlıkla doğdu. Cvs test yaptırdık, kromozom analizi sonrası, micro array ve noonan genetik testlerinide yaptırdık. Bu testler sonuçlandığında ense kalınlığı normale dönmüştü ve kistik higroması geçmişti , Mart ayındada kucağımıza aldık

İkili testte bizim de yüksek çikmişti. Cvs yaptirdik temiz geldi. Sindilik sorun yok bakalim

2.8 di sanirim tam hatirlamiyorum ama ikili testte risk cok yüksek cikmişti. O kadar yüksekti ki en sona dayanmişti cizgi.cvs yaptirdik mecbur

2.8 di sanirim tam hatirlamiyorum ama ikili testte risk cok yüksek cikmişti. O kadar yüksekti ki en sona dayanmişti cizgi.cvs yaptirdik mecbur
anladim.. peki yasinizla alakadar ola bilirmi? yani hangi etkenler bu durumu daha riskli yapiyor? ben ikili yaptirmadim ihtiuac yok dedi zaten cok riskli gelecek en iyisi ammiyosentez dedi onun icin de 2 hafta beklememem lazim.. abla senin yasin kacdi?

Merhaba arkadaslar. 12ci hafta ultrason incelemesinde bebegimde ense klinligi 3.5 olarak olculdu. Burun kemigi vardi,baska hic bir bulgu yok. Lutfen yardimci olun ,bu durumda bebegi saglikli olan var mi? Cok kotuyum..
Merhaba ne oldu sonucunuz benıde suan sızınle aynı durumdayım 3,5 cıktı😕

yok mu ense kalinligi yuksek cikan ama bebegi saglikli olan?

Benim ablamin bebegi icin 4 sene once boyle soylemislerdi ense kalinligi ne kadar demislerdi onu hatirlamiyorum ama bu cocukta ense kalinligi var ve binde 1 ihtimal down sendromu olma ihtimali var demislerdi aminiyosentez yaptirmisti almayi onermislerdi.. Aldirmadi suan 4 yasinda bi prensesimiz var ve o kadar zeki bir cocuk ki masallah..Tabi bu yorumlar sizin kararinizi hic bir zaman etkilemesin ama biz de boyle bi durumla karsilasip saglikli dunyaya gelen cocuklari duyunca buyuk teselli oluyodu bize..Bol bol dua edin Rabbim saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin insallah

Canım tarama testi olduğu için net bilgi vermiyor nifty test yaptırabilecek bütçen varsa kesin sonuç alabilirsin. Ekte video bırakıyorum ense kalınlığı sizin neredeyse 3 katı çıkmış sonuç bebek sağlıklı 😘

Back