Çocuk Hastalıkları 3.5 aylık kızımın vücudunda sivilce benzeri şeyler çıktı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

buneyaa

Ceylinim
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
208
15
118
Kızlarr bebeğimin sırtında bi kaç tane başında bi tane sivilceyi andıran sanki içinde su var.Çok korkuyorumm su çiçeğimidirr.Yardımm edinn

bence doktoruna sorman daha sağlıklı olur ama bebeklerde çok sıcaktan çıkabiliyor
geçmiş olsun

isilik olmuştur benim oğlanında çıktı yüzünde sürekli yüzünü siliyorum terledikçe geçti allaha şükür fazla sıcak olmasın odası terden dolayı çıkyormuş

Kızlar su çiçeğiymişş.Bugün 3.gün ve çoğaldılar.Doktora götürdümm ilaçlar verdi.Benim su çiçeği geçirmiş olmam bebek için iyi dedi inş.daha çabuk atlatır dedi doktorumu.Kızlar yardımm edinn ne kadar süre içinde geçer.

canim çok geçmiş olsun su çiçegi çok yaygın şu sıralar sanirimseninde bebegin bir yerden kapmış..ancak çok küçük oldugu için aşıda yapılamadigindan hemen çıkarmiş..sanirim ilerde 1.yasindan sonra suçiçegi aşısına gerek duyulmayacak bebişsinde
endişe edecek bir durum yok..ilaçlarla inşallah güzelce atltır bebegin..geçmişolsun canim

canim endişe etme çocuklarda ve bebeklerde hafif şekilde ortaya çıkar ve 5 6 gün içiersinde geçermiş
yetişkinlerde dahaagir seyredermiş..sen bol bol emzircanim vücut antikor üretir sen emzirdginde yani bir nevi antibiyortik görevi görecek

Canımm sağol ilgin için içim rahat.Allahım inş.çabucak atlatır.Biz bronşitten bi hafta hastanede yatmıştık.Orda kaptık galiba.Rabbim büyük bunuda atlatacak minik kızım inş.

benim bebegimdede cikti dr goturdum hormanlari gelistiginden dedi 3 hafta sonra gecti yediklerimede cok dikkat ediyorum yagli yemiyorum odayi sicak tutmuyorum.

emziriyorsan yediklerine dikkat et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…