3,5 aylık daha ama diş sıkıntımız başladı :(

burina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
99
33
98
İstanbul
kızım son birkaç haftadır zaten sürekli elini sokuyordu ama birkaç gündür dikkat ettim baş parmağı ile damaklarını kaşıyor. dün geceden beridir de inanılmaz huysuz. hep memede durmak istiyor. uykusundan ellerini ağzına sokarak ve ağlayak uyanıyor. salyası başladı. diş kaşıyıcıyı ağzına götürdüğümde redetmiyor. sanırım diş sıkıntımız başladı ama daha çok küçük. diş sıkıntısını nasıl hafifletebilirim. benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı? neler yaptınız? paylaşırsanız çok sevinirim.

Daha cikmaz dişleri Erken
Benim oglum 6,5 aylik
3,5-4aylikken basladi elini ağzına götürmeye
Kaşınmaya ama hala çıkmadı
Ayrıca ağrısını hafifletecek temelli çözüm yok
Kremler falan hep o anlık çözüm
Mecbur çekecek bebisimiz

benim kızımda dört ayı geçti,ama bu belirtiler son bir aydır var,daha çıkacağını bende sanmıyorum....

Bu diş sıkıntısını mecbur çekiyoruz ama dişin çıkması için henüz çok erken fakat bazı bebekler ilk dişlerini erken çıkartabiliyo benim oğlum gibi.5.ayını yeni bitirmişti ki bi tane dişimiz çıkmıştı.bu yüzden daha 3 aylıkken salyalar ve kaşınmalar başlamıştı.
ama en azından gece rahat uyuması için jeller var onlardan kullanabilirsin.:94:

Son düzenleme:
benım kızımda 2bucuk aylık salyası akıyor sureklı.ama dıs oalcafgını dusunmedım hıc

benim kızımında 3 aylıkken başladı o belirtileri.bir ay sürekli salyası aktı hem de aşırı şekilde.son 1 ayda da bitmşti salyalar.ve 5 gün önce alttan 2 dişi çıktı.yani belirtileri erken başlıo.daha sürer çıkması.

diş için genel olarak erken, ama imkansız değil. doktor aileden kaynaklı olarak erken çıkbilir demişti. bizimde bir müddettir öyle. eskiden de salya vardı, eli ağzındaydı ama 2 haftadır filan daha başka, resmen kaşıyor. hatta eşimin elini damaklıyor :) doktor diş yerleri kaşınıyor olabilir dedi, hatta damaklarını kontrol etti, faaliyetler başlamış dedi. ancak öyle yapıyor diye hemen çıkoormuş. bazen 1-2 ay kaşınmalar devam edermiş :)

cevap veren arkadaşlara teşekkkür ederim. ya özellikle akşamları çok huysuz oluyor. bir de başparmağıyla sürekli damağını kaşıyor. uykusundan bile eli ağzında uyanıyır. 3,5 ay henüz çok erken. ama süt oğlumun da bu zamanlar başlamıştı ve 6 aylık olmadan ilk dişi patlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…