Kızlar, bebeğim 3 aylıkken memlekete gittik. Annem kucağına aldı .koltukaltlarından tutup ayağına bastırmaya çalıştı ama bizimki hiç durmuyor o şekil. Bizde iki bebek daha var kırkları yeni çıktı. onlar maşallah çivi gibi dimdik duruyor. Çocugun ayagında problemmi var diye beni strese soktular. Bir sürü kişiye sordum hepsinin bebeği bu aylarda basıyormuş. Ben bebeğe hiç hareket yaptırmadım şimdiye kadar. Emzirdim agu bugu yaptım yerine koydum. Cahillik işte . Daha önce hiç bebek görmemiştim. kimsede şöyle hareket ettir böyle hareket ettir dememişti. Normal ama uzun ve zor bir doğum yaptım. Bebeği doğar doğmaz kuveze almışlardı. Bugün ebesini aradım oksijensiz kalmışmıydı diye. Kalmadı dedi. 15 gündür nerdeyse uyanık olduğu her saatte egzersiz yaptırıp masaj yapıyorum. ama hala aynı. basmıyor. Birde bizimkinin bacakları hiç düz değil . Hep dizlerden bükülü bağdaş oturur gibi. İki dr götürdüm gözle muayene ile normal dediler. Ama içimde hep kuşku var. Bu aylarda basmayan bebek var mı ki?