3,5 aylık bebeğim çok sinirli

lila1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
59
1
13
İstanbul
Merhaba Hanımlar,

3,5 aylık bir oğlum var. Bazen çok sinirli davranışları oluyor. Çığlık çığlığa ağlıyor. Ellerini ağzına hırsla sokmaya çalışıp hırçınlaşıyor. Bu durum beni korkutuyor. Normal midir? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Teşekkürler

Gergin bir hamilelik mi geçirdiniz ?
Genelde bu tür durumlar da annenin gerginliği bebeğe yansıyor çünkü .

3,5 aylık bebek neye sinirlenirde hırsını çıkarmak için elini ağzına falan sokar?
Alakası yok annesi, ağrısı vardır belki erken diş çıkaracaktır.sakin olmanda fayda var,

Diş olabilir,gaz sancısı ya da rahatsızlığı olabilir.

Gaz sancısı olabilir damaği kasiniyor olabilir doymuyor olabilir ağrısı olabilir.

Emiyorsa sut az geliyordur karni doymuyordur. Gaz sancisi olabilir. Bazi bebekler erken diş cikartiyor o olabilir.

Gaz sancısıdır o zaman ...
Elma yağı ile karnına masaj yapın o şekilde ağladığında ..
Bebeği sakinleştirir ve rahatlatır tabi siz yine de doktoruna danışın en iyi kendi doktorunuz bilir .

bende acaba sinirli biri mi var evde diye düşündüm sonra konu sahibine ayıp olur öyle demek diye vazgeçtim yorumları okuyunca aklıma geldi 3,5 yaşında çocuk siniri nerden bilsin az kalsın cümle aleme rezil olucaktım :D

Bi rahatsizligi vardir, kucucuk bebekte ne siniri... Gaz yada büyük ihtimal dis olabilir, ellerini agzina götürüyormus, benim ufaklik 4 aylik ilk disini cikardi... Bakin bi dis etlerine siskinmi yada beyazlikk görebiliyormusunuz... Olmadi bi doktora gösterin... Dis kemirme oyuncaklari var inlari kullana bilirsiniz rahatlata bilir...:ssz:

Sizin yediğiniz bir şey bebeğe dokunuyor olabilir emiyorsa sütle bebeğe geçer. Diskisini falan kontrol edin öyle durumlarda bir fark oluyormu diye karnina agri yapabilir. Tabi bu küçük bir olasilik.

Kucucuk cocuklara sinirli denilince gülesim geliyor:KK70::KK70::KK70:
Bikac kisiden daha duydum bu lafi, ilginc gerkecten :KK57::KK57:

Hatta bi seferinde anne 1,5 yasindaki kizina "tmm yok bisey sakin ol, sinirlenme... " diyodu, kadinin yaninda gulsen gulunmez, bisey desen denmez :KK70::KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar sinirli kelimesine takılmazsak sevinirim. Davranışlarını görürseniz gerçekten sinirle ve hırsla hareket ettiğini yorumlarsınız. Sütüm yetmediği için mama da veriyorum. Aç kalma durumu yok. Ama gaz belki olabilir ya da diş olabilir. En kısa zamanda doktorumuza soracağım. Fakat birkaç gündür bu davranışlarla karşılaşınca sizden fikir almak istedim

gazi olabilir, aç olabilir,çok yeidyse hazimsizlik olabilir
çok sicak tutuyor olbailirisniz, illaki vardir bi derdi

hiç biseyi yoksa ellerini kesfediyodur o kadarcik bebek sinirlenmeyi nerden bilsin

Yerim onun sinirini ben :) annesi sinir olmaz onda, gazi vardir, doymuyor olabilir, yuzustu yatirip sirtini ovalayin , sutunuzun artmasi icin rezene cayi icin, miss kokar bebis simdi, kokusunu icinize cekin bol bol :) benim kizim 10 aylik oldu, koku kalmadi tabii :)

sinirini yiyim ben onun canım yaa.
gaz ya da diş kaşıntısı olabilir.

Ağrıya bağlı agresyon gibi görünüyor. Gaz sancısı olabilir, bir yeri ağrıyor olabilir, diş çıkartıyor olabilir. Genel bir muayene yaptırın derim, doktorunuz gerekli açıklamayı yapar.

Buyuk ihtimal gaz sancisi var bebisinizin.oyle yaptigi zaman arabanuz varsa sehir turuna cikin rahatlicaktir.biz gecenin bi vakti cok gezdik oyle zamanlarda.biz atlattik o gunleri cok sukur

Back