- 5 Ocak 2012
- 2.948
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süreli adet göremeyenlerin yardım ve çözümlerine ihtiyacım var !! topiklerde inceledim ama pek bişey bulamadım .. bu sorunu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi lütfen ?? artık iyice yoruldum ve stres oldumm (((( en son lutenyl kullandım o da bitti ama hâlâ göremedim ??
Merhaba aynı şeyi bende yaşamıştım.Bence kafadan ilaç almak yerine bir kadın doğum doktoruna gitmelisin.
Uzun süreli adet göremeyenlerin yardım ve çözümlerine ihtiyacım var !! topiklerde inceledim ama pek bişey bulamadım .. bu sorunu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi lütfen ?? artık iyice yoruldum ve stres oldumm (((( en son lutenyl kullandım o da bitti ama hâlâ göremedim ??[/QUOTE
canım öncelikle bi sebebi var mı uzun süre adet görememenin mesela ben de polikistik over var o yüzden 4 ay falan görmediğimi bilirim fazla da takmıyordum aman gelmezse gelmesin çokta önemli değil diyordum ama adet düzensiz olunca bebiş olmadığını da öğrenince tabi dank etti. bazen kendiliğinden gelir sonra yine gelmezdi tarlusal verdi doktorum onunla geldi bir kaç ay daha sonra da ben bitkisel yollara başvurdum ve faydasını görmeye başladım onları kullanırken hamile de kaldım ama malesef kaybettim bebeğimi ( çok stres yapıyor bu adet düzensizliği :18::18::18:
canım öncelikle bi sebebi var mı uzun süre adet görememenin mesela ben de polikistik over var o yüzden 4 ay falan görmediğimi bilirim fazla da takmıyordum aman gelmezse gelmesin çokta önemli değil diyordum ama adet düzensiz olunca bebiş olmadığını da öğrenince tabi dank etti. bazen kendiliğinden gelir sonra yine gelmezdi tarlusal verdi doktorum onunla geldi bir kaç ay daha sonra da ben bitkisel yollara başvurdum ve faydasını görmeye başladım onları kullanırken hamile de kaldım ama malesef kaybettim bebeğimi ( çok stres yapıyor bu adet düzensizliği :18::18::18:
Uzun süreli adet göremeyenlerin yardım ve çözümlerine ihtiyacım var !! topiklerde inceledim ama pek bişey bulamadım .. bu sorunu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi lütfen ?? artık iyice yoruldum ve stres oldumm (((( en son lutenyl kullandım o da bitti ama hâlâ göremedim ??[/QUOTE
mrb bnde adet düzensizliği yaşıyodm 2 ay bazn 3 ay ama hep strestn havalardn die düşünüodm evlendkden sonra her geciktğnde test yaptm snç negatifdi tabiki.çok ciddi bişi olduğnu hiç aklıma getirmemşdm devlt hastnesine gttim kadın doğuma doktr pkos oldğmu çocğmn geç olabilceğni ilerlerse şekr hastası ve kanser olabilcğmi söyledi başımdn kaynar sular döküldü ne oldğnu sorduğum da ise interntten araştırabilceğmi söyledi bn tabiki araştrp öğrenirdm ama onun görevi o deilmiydi nyse zaman kaybetmdn özel hastaneye gittim iğne verdi adetimn 3,günü hormon testi yaptırmamı korunmama mı ve kilo vermem gerektğni bir çok kadında olan bir şy olduğnu anlattı şimdi adet olmayı bekliyorm sıkıntılı bir dönm 9 aylık ewliyim ve 1 sne sora bebek düşünüordk zor olacğnı öğrenince şimdi deli gbi istyrum..bnce hala adt olmadıysn doktr deiştr beklenck bir durum deill.
mrb bnde adet düzensizliği yaşıyodm 2 ay bazn 3 ay ama hep strestn havalardn die düşünüodm evlendkden sonra her geciktğnde test yaptm snç negatifdi tabiki.çok ciddi bişi olduğnu hiç aklıma getirmemşdm devlt hastnesine gttim kadın doğuma doktr pkos oldğmu çocğmn geç olabilceğni ilerlerse şekr hastası ve kanser olabilcğmi söyledi başımdn kaynar sular döküldü ne oldğnu sorduğum da ise interntten araştırabilceğmi söyledi bn tabiki araştrp öğrenirdm ama onun görevi o deilmiydi nyse zaman kaybetmdn özel hastaneye gittim iğne verdi adetimn 3,günü hormon testi yaptırmamı korunmama mı ve kilo vermem gerektğni bir çok kadında olan bir şy olduğnu anlattı şimdi adet olmayı bekliyorm sıkıntılı bir dönm 9 aylık ewliyim ve 1 sne sora bebek düşünüordk zor olacğnı öğrenince şimdi deli gbi istyrum..bnce hala adt olmadıysn doktr deiştr beklenck bir durum deill.
merhaba .. zaten kafadan almadım dr verdi ve söylediği şekilde kullandım .. birkaç gün zarfında olmazsam başka tedavilere geçecek sanıyorum ?? ben bu durumu yaşayan kişiler var mı?? varsa tedavi süreçleri nasıl ilerlemiş ?? bunları öğrenmeye çalışıyorum .. bebek düşünürken bu tarz sorunlar çıkması haliyle insanı daha fazla yoruyor ...
canım ben şuan pazartesi dr gidicem tekrar, o zamana olursun ama olmazsa başka tedavi vericem dedi .. bilemyrum belki de iğne verir? sen iğne oldunda adet olmayımı bekliyosun ?? gerçekten çok zormuş bu işler ben de yoruldum senin gibi yeni evli de değilm, yaşşım da ilerliyo (( bir an önce tedavi olabilmem lazım.. ptesiye inşallah olurum yoksa bakalm ne vericek artık ??
pureipekçim öncelikle stres yapmamaya çalış zor olsa da ben de iki hafta önce polip ameliyatı oldum 2 kutu tarlusal bitirdim arka arkaya kullan dedi dr um operasyondan sonra adetim gelmesin diye kullandım ve ilaç bittikten 9 gün sonra adet oldum zaten getiricilerin prospektüsünde de yazıyor 10 gün içinde adet gelir diye sonrasında da gelebilir stres yapma.
bitkisel ne kullandığıma gelince de bi arkadaşın tavsiyesiyle ( o arkadaşım onun setlerini kullanırken hamile kaldı ve şu an tatlı bi kızı var) ünlü bi dr vardı herbalist onu aradık adam sıkıntıları söyledik bana bir set yolladılar eşimde sorun yoktu ama o da kullanayım dedi ona da sperm kalite artırıcı yolladılar ben gelen setleri görünce netten araştırıym dedim adam hakkında baya kötü şeyler yazmışlar korktum bir ay kullanmadım sonra dedim gözümün önünde kullananlar var bir ay bi kullanayım dedim çok şükür bi zararı olmadı 3 ay kullandım ve kullanırken de hamile olduğumu anladım ama kısmet değilmiş bebeğimiz bizi bıraktı tekrar sipariş verdik ve başladım kullanmaya inş olur. Kısacası o setlerle adetim düzene girmişti 26 28 günde kendiliğinden geliyordu ve bunun bizim için ne demek olduğunu bizden başka kimse anlayamaz. adamın adını yazmıyorum çünkü millet bilip bilmeden saldırıya geciyor. sana setimin içeriğini söyleyeyim o tarz şeyler kullanabilirsin : civan perçemli çay, aslan pençesi, zerdeçöp kapsül, civan perçemi kapsül hayıtlı macun polenli macun bunlar umarım yardımcı olmuşumdur bitki çaylarından tiksindiğim için böyle kapsül şeklinde olması çok iyi olud benim için.
Anladım canım.Kusura bakma mesajını şmdi gördüm.Ben evli değilim.Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce 4 ay kadar adet görmemiştim.İlk gittiğim doktor sadece hormon bozukluğu olduğunu söyleyip doğum kontrol hapını dayadı ilgilenmedi bile.İkinci gittiğim doktor evlenip çocuk isteyeceğim zamana kadar sürekli doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi.En son annemin doktoruna gittiğimde polikistik over olduğumu kilo vermem gerektiğini tedavi olmazsam ileride çocuğumun olmayacağını söyledi.Birde maalesef benim tiroit problemim de vardı.O zaman adet olabilmem için farlutal vermişti doktor.Bir kutuyu bitirdikten sonra hemen adet görmüştüm.Ondan sonrasında doğum kontrol hapı+ glucophage 3 yıl falan kullandım.Artık kullanmıyorum açıkcası.Şimdi adetim de herhangi bir problem yaşamıyorum.Ara ara gidip kontrollerimi de yaptırıyorum.Herhangi bir sıkıntı yok şimdilik.Yukarıda bir arkadaş söylemiş gerçi devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlar.Eğer imkanın varsa özelden iyi bir doktor bulup gitmelisin bence.
mrb canm ilk gttiğm doktr progstn 50mg werdi salı günüydü o akşam iki ampl yaptrdm diğr gün şuan gttğm doktra gttm ilacı gösterdm kaln 3 ampulu yaptrmana gerk yok 10 gn içerisnde olursn dedi mink bir leke bile görsn adetnin ilk gnü olark hesapla adetn 3.gnü de tekrar gel dedi hormon testi yaptır dedi bnde bekliorm 5gün oldu ama bişy yok beklemk zor tahlillerde dha ne gbi sorn çıkck merk ediorm.kilo vermemi söyledi zatn 1.5 aydr diyt yapıodm 9kilo kadr werdim şuan 61 kiloym çk huzurszm.bu arada senin kilo problemn yada pko belirtileri warmı adet düzenszliği dışında?
haklısın canım stress en önemli düşman aslında ((( ama bu durumda hele de bebek isterken de stres yapmamak pek de mümkün olmuyor artık ( dün civanperçemi çayı yaptım içine hiçbişey katmadan içtim ve bugn lekelenme başladı galiba oluyo canım.. yarın akşam da kontrolüm var, inşallah artık herşey oluna girer adetm düzelir ve denemelere başlayabilirim .. bu defa ben de düzenli kullanmayı düşünüyorum bu çayı sanırım kalıcı düzene sokabilmem için yararlı olacak .. bu çok zor bir durum yaşayan anlar her türlü sıkıntı hem ruhsal hem de fiziksel oluyo .. bende çayını zor içiyorum aslında yaa gerçekten kapsül belki de daha iyi olur ?? çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah hayırlısıyla sen de bebişinie en kısa sürede kavuşursun canımm :))
canım hayıtta kullanmaya çalış düzenli bi şekilde tadı kötü ama alışıyorsun bi şekilde suyunu çayını veya kapsülünü kapsül en kolayı tabi hepsi için. bıktım ottan çöpten Allahm bekletmez inş.
haklısın canım stress en önemli düşman aslında ((( ama bu durumda hele de bebek isterken de stres yapmamak pek de mümkün olmuyor artık ( dün civanperçemi çayı yaptım içine hiçbişey katmadan içtim ve bugn lekelenme başladı galiba oluyo canım.. yarın akşam da kontrolüm var, inşallah artık herşey oluna girer adetm düzelir ve denemelere başlayabilirim .. bu defa ben de düzenli kullanmayı düşünüyorum bu çayı sanırım kalıcı düzene sokabilmem için yararlı olacak .. bu çok zor bir durum yaşayan anlar her türlü sıkıntı hem ruhsal hem de fiziksel oluyo .. bende çayını zor içiyorum aslında yaa gerçekten kapsül belki de daha iyi olur ?? çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah hayırlısıyla sen de bebişinie en kısa sürede kavuşursun canımm :))
canım hayıtta kullanmaya çalış düzenli bi şekilde tadı kötü ama alışıyorsun bi şekilde suyunu çayını veya kapsülünü kapsül en kolayı tabi hepsi için. bıktım ottan çöpten Allahm bekletmez inş.
hayıtın çayını içemedim yaa zorladım ama gitmedi, ben onun kapsülünü alıcam ya da macunu varmş belki onu yemek kolay olur balla beraber ?? İnşallah Allahım hiçbirimizi daha fazla bekletmez canım :))
Evlenene kdr hep düzenli adet gördüm. Evlendim ilk 2 ay normaldi sonra bikesildi tam 3 ay adet görmedim. Devlet hastanesine gittim gebe olmadıgımı hissediyordum ama dr dinlemedi gebelik testi yapıp gönderdi. başka bi doktora gittim herşey normal rahmin yumurtalıkların temiz sorun yok psikolojik olmalı dedi duphaston verdi adet getirici ama gelmedi sonra başka bir doktora gittim özele. Ultrasonda yumurtalıklarında küçülme var bunu dr nasıl görmez dedi başka bir ilaç verdi adetin 3. günü hormon tesleri yaptırdım. çok kötü çıktı sonuçlar yumurtalıklaın temiz diyen doktora gösterdim tekrar ultrasona soktu ve ilk söylediği tüp bebk yap demek oldu şok oldum başımdan kaynar sular aktı ben normal gebe kalamazmıyım dedim çok zor dedi ve başınan attı hani yumurtalıklarım çok temzdi sorun yoktu diyemedim içimde kaldı sonraki özel doktora gittim sonuçlara baktı o da tüp bebek başka çaren yok dedi çok terbiyesizce ve küstah tı. tek bir yumurtan var tüp bebekten başka çaren yok. O da küçük bir ihtimal dedi. yarın için bir profesörden randevu aldık onunda başka bişi söyleyecegini sanmıyorum. ben şimdiden tüp bbek merkezlerini araştırmaya başladım bile. şimdi doktorun adet düzenleyici olarak verdiğ icyclo progynova yı kullanıyorum. ve sabahları incir kürü yapıyorum bir ümit işte. ama o kdr çok araştırma yaptım ki doktorların verecegi ilacı önceden kestirebiliyorum. Eşime bak yarın bunu verecek diyorum onu veriyo. Çok üzgünüm ama dik durmaya çalışıyorum. Düzensiz adet görenler veya uzun süre adet görmeyenler noolur bitkilerden medet ummadan önce mutlaka ama mutlaka adetlerinin 3.günü hormon testlerinizi yaptırın. Fsh, Tsh, Lh, estradiol ve prolactin testlerinizi yaptırın. 4 yıl önce tamamen normal olan testlerim 4 yıl sonra tepetaklak olmuş
uzun zmn adet görememe bende de oluyor genelde adetrlerim düzensiz ama en cok 10gün atıyor,bu zaman zaman değişiyor enfazla 10gün.fakat eylül 2012de bir oldum bidaha 3ay yok en son 3ay sürdü bunun için doktora gittim acaba menapoza mı girdim die düşündüm tarlusal verdi ama ben kullanmadım nedenide çok fazla kanama yapması ben aynı zamanda kalp kapak hastasıyım ve kan sulandırıcı (coumadin) zaten kullanıyorum etkileşimi fena olur die kullanmadım gerçi doktorum demişti kullan die,kalpçi) ama ben yinede kullamadım 2gün sonra oldu:) çok şükür o zamandan beride gene ufak tefek geçikmelerle oluyor çok şükür. ama kimsede şundan dolayı diemedi bende bilmiyorum.ama bidiğim bişiy var ki kafaya bebek olayını çok takınca herşey aksıyo gecikiyo. bide bu adet düzensizliği için prolaktinine (süt hormonu ) baktırman gerekir die düşünüorum adet düzensizliği yapıoyor yaa bende mesela yüksek çıktı ama sağolsun kadındoğumcum yine bişiy yapmadı. ben bu dokktorları anlamıyorum zaten kime güvenipte kime gitcem bilmiyorum.şu aralar doktor bakıyorum kime gitsem diye kadın doğumcu bildiğiniz varsa ankara da zekai tahirden isim aryorum:) infertilite den.ve memnun kaldıysanız paylaşır mısnız?? her kim okursa:)) teşekkür ederim şimdiden.
hayıtın çayını içemedim yaa zorladım ama gitmedi, ben onun kapsülünü alıcam ya da macunu varmş belki onu yemek kolay olur balla beraber ?? İnşallah Allahım hiçbirimizi daha fazla bekletmez canım :))
ipekçim bende bu setlerden önce hayıt tohumu almıştım ama içemedim benim sette pekmezli hayıt tohumlu macun vardı o çaydan biraz daha iyiydi ballı düşündüm de ağır olur gibi geldi pekmez daha sıvı olduğu için akışkan kolayca çiğnemeden yutuyorsun bulabilirsen öyle al veya kapsülünü al ben şu an kapsül kullanıyorum inş kendiliğinden olur 2 aylık setim var onlar bitene kadar kullancam inş olur ama olmazsada ekim kasım gibi tüp bebeğe geçmeyi planlıyoruz.
Evlenene kdr hep düzenli adet gördüm. Evlendim ilk 2 ay normaldi sonra bikesildi tam 3 ay adet görmedim. Devlet hastanesine gittim gebe olmadıgımı hissediyordum ama dr dinlemedi gebelik testi yapıp gönderdi. başka bi doktora gittim herşey normal rahmin yumurtalıkların temiz sorun yok psikolojik olmalı dedi duphaston verdi adet getirici ama gelmedi sonra başka bir doktora gittim özele. Ultrasonda yumurtalıklarında küçülme var bunu dr nasıl görmez dedi başka bir ilaç verdi adetin 3. günü hormon tesleri yaptırdım. çok kötü çıktı sonuçlar yumurtalıklaın temiz diyen doktora gösterdim tekrar ultrasona soktu ve ilk söylediği tüp bebk yap demek oldu şok oldum başımdan kaynar sular aktı ben normal gebe kalamazmıyım dedim çok zor dedi ve başınan attı hani yumurtalıklarım çok temzdi sorun yoktu diyemedim içimde kaldı sonraki özel doktora gittim sonuçlara baktı o da tüp bebek başka çaren yok dedi çok terbiyesizce ve küstah tı. tek bir yumurtan var tüp bebekten başka çaren yok. O da küçük bir ihtimal dedi. yarın için bir profesörden randevu aldık onunda başka bişi söyleyecegini sanmıyorum. ben şimdiden tüp bbek merkezlerini araştırmaya başladım bile. şimdi doktorun adet düzenleyici olarak verdiğ icyclo progynova yı kullanıyorum. ve sabahları incir kürü yapıyorum bir ümit işte. ama o kdr çok araştırma yaptım ki doktorların verecegi ilacı önceden kestirebiliyorum. Eşime bak yarın bunu verecek diyorum onu veriyo. Çok üzgünüm ama dik durmaya çalışıyorum. Düzensiz adet görenler veya uzun süre adet görmeyenler noolur bitkilerden medet ummadan önce mutlaka ama mutlaka adetlerinin 3.günü hormon testlerinizi yaptırın. Fsh, Tsh, Lh, estradiol ve prolactin testlerinizi yaptırın. 4 yıl önce tamamen normal olan testlerim 4 yıl sonra tepetaklak olmuş
bekarlığımdan beri bu derdi çekyrum, arasıra düzeliyo sonra yine bozuluyo, bebek isterken de çok koyuyo malesef (((( canm baktrdım prolaktini düşürmüştük yine yükselmiş malesef (((( moralini yüksek tutmaya çalış ve araştır ne yapalım herkesin kaderinde bazı zorluklar var işte başa gelen çekiliyo .. sen incir filan bu tarz şeyleri yap bence eminim faydasını görürsün sonra da doktorların önerilerine göre gerekeni yaparsın.. şimdi 37 yaşında 2. tüp bebek denemesinde anne olan birini seyrettim .. herkesin vakti saati neyse o zaman, ayrıca tedavi uygulayan insanlar çok fazla, bir tek biz değiliz .. ben de önümdeki sürece göre belki tüpe geçicem inan bakınmaya başladm ben de .. inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da ne gerekiyosa o yapılacak mecbur .. çok geçmiş olsun sana da, inşalah tez zamanda hayırlı evlatların olur senin de canım
ankarayı hiç bilmyrum ??? tarlusal adet sulandırmıyo, sadece sökülmeye yararı olurdu ama olsun sen için nasl rahatsa öle yap canm .. doktorlar konusunda ben de ne diyeceğimi bilemyrum yıllardır gider gelirim .. evlendikten sonra gittğm onca doktordan biri beni ciddi ciddi korkutsayı en azından çalışmalara çoktan başlardm .. birazck ilgi ve samimiyet ne kadr zor olabilir, üztelik özel hastane bunlar bir de ??? inşallah istediğin gibi bir hekimle beraber tedavine devam eder ve bebişine kavulursun canımm