:)alan olmadigindan değil bakiyorum kimse bakmamis bile yeniyim ya sürekli elimde bekliyorum:)Arkadasim niye sikinti yapiosun:) uyan yok demekki mesela bana 9 12 ay yazlik erkek bebek kiyafeti lazim:±:)
Temiz olursa bende alirim.bulabildinmi bariArkadaslar bana da acilen akulu araba lazim.Temiz olmali ama
Arkadasim araba bulabildinmikiYanlis oldu kizlar.Kolay gelsin
Ben beyazli olani digun için almistim giydirmistim.siz nazil birşey ariyoraunuzki abioye tarziysa yok.değilse bi ikisinde düğünde giyilior bence ilk sayfada resimleri var ve tertemiz.Merhaba elinizde düğünde giyilebilecek elbise var mı? Kapişonlu hırka ve yelek de arıyorum. Varsa eğer fotoğraf yükler misiniz.
Merhaba bende kuafor barbie var Eki Görüntüle 1509752 [/QUOTE][/OUOTE="serazi, post: 40682664, member: 674798"]Şey birde ben kiz çocuk için barbynin yaninda evi lavabosu mutfagi vs ürünleri oluyor ya onlardan ariyorum olan ve uygun veren olurmu
Evettt aslinda buda olur çok begendimde ne kadar istersiniz ki birde neredesiniz çok kargo odermiyim[/QUOTE][QUOTEKargoi, post: 40709007, member: 674798"]Merhaba bende kuafor barbie var Eki Görüntüle 1509752
Cok arastirmadim canim arabayiŞey birde ben kiz çocuk için barbynin yaninda evi lavabosu mutfagi vs ürünleri oluyor ya onlardan ariyorum olan ve uygun veren olurmu
Peki canimCok arastirmadim canim arabayi