Bebek İkinci El 3-4 yaş gelinlik arıyorum

hale78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
102
11
98
Edirne
Temiz ve uygun fiyat olursa çok sevinirim.haziran da lazim aslında ama hazır olsun istiyorum

Gelinlim degil ama cok sik bir elbisesi var kizimin 4 5 yas arasinda birkez giydi buyuk olur mu acaba gormek isterseniz foto atarm

Evet görmek isterim,büyük olurmu bilmiyorum kızım tam 2 yasında ama 3 yaş elbise aldım doğum günü için tam geldi.kalıba göre değişiyor sanırım

Cekerim cnm yarin fotosunu olcerim ama suan 2 yasindaysa buyuk olur ama benim kizim zayif

1413473912526.jpg
1413473996721.jpg
70 cm uzunlugu 28 cm iki kol arasi gogus kismi yani benim oglan 27 aylik onun ustune tuttm oyle cektim :)))

çok beğendim elbisenizi çok şık gerçekten,kızım 13,5 kilo şu an boyu 90 cm.sizce olurmu haziranda,fiyatınıda öğrenebilirmiyim...ayrıca ilginiz için teşekkür ederim

çok beğendim elbisenizi çok şık gerçekten,kızım 13,5 kilo şu an boyu 90 cm.sizce olurmu haziranda,fiyatınıda öğrenebilirmiyim...ayrıca ilginiz için teşekkür ederim
Rica ederim canim bilemedim ki bilerek oglumun uzerine tutup cektim anlayal8m diye :)) seneye olur heralde fiyatim 35 tl cnm 2 saat giydi kizim ama yakin biyerdeysen gorupde bakabilirsin

Back