pekmez ,muhallebi turu a$iri kalorili olan ve çocuk besini olamyan $eyleride yemezler onlerine gelmedigi için :))
zeysinzey öncelikle Allah yardımcın olsun..gerçekten çok zor ve çok üzücü bir durumyazdıklarından çıkardığım kadarıyla ciddi bir sağlık sorunu yok çocuğunun şükürler olsun.vitamin şurupları deneyebilirsin yani tadı güzel olanlar var veya taze sıkılmış meyve suyu verebilirsin.içmez mi bunları da? oyun oynayarak yedirsen yada arkadaşlarıyla beraberken yedirsen ?
Merhaba, konu çok eski ama sizin kızınızın 3.5 yaş hali şuan benim kızım. 3.5 yaşında 100 cm ve 19-20 kg. Benim kızıma da kilolu diyorlar. Acaba sizin kızınız ergenlik zamanına gelmişti, şuanki durumu nasıl hala kilolu diyorlar mı?ben kizimi yemek icin hic zorlamadim,masallah yemekte secmez ama herkes sisko diyor kizima:) 3,5 yasinda 20 kilo boyuda102cm bazen korkuyorum acaba fazlami kilosu diye
kuruyemişi nasıl yediriyorsunuz.bu arada haftada bir sefer kıyma kavururum sarımsaklı ,domates rendeli ,kekikli yediririm.
haftada bir sefer kanat kaynatırım 5-6 tane alt kısmıyla yediririm.
kahvaltıda haftasonu yumurta haşlanmış yiyor çeyrek simit yiyor.kaşar peyniri ve beyaz peynir yediriyorum.
cicibebeli mama,süt,çorba,meyve,süt,makarna
cicibebeli mama,süt,kıyma,meyve,süt,pilav
cicibebeli mama,süt,çorba,meyve,süt,pilav
cicibebeli mama,süt,pilav+fasulye veya başka sebze yemeği oluyor,meyve,yatarken süt.
hergün balık yağı şurubu içiriyorum.çubuk kraker yerse ikram ediyorum.
9 aylıkken başladığmız kuruyemişimize devam ediyoruz.fındık ,fıstık,badem,ceviz,antep fıstığı karışımımız var.
sıralamamız bu sekilde yatarken özellikle katı gıda seçiyorum akşamdan katı kıta yemişse sütle yatırıyorum.
Merhabalarbenim oğlumda 3,5 yaşında ve 14 kilo.resmen kaburgaları gözüküyo dışardan çok zayıf duruyo iştahıda pek yok zorla yediriyorum.nasaıl kilo aldırıcam bilmiyorum ama annelerin en büyük sıkıntısı sanırım çocuklşarın yemek yememesi.şöle mucize bi yöntem bilen varmıdır acaba hızlı ve sağlıklı kilo aldıracak....
Merhabalar, şimdi nasıl çocuğunuzun boyu ve kilosu?ben kilo meselesini çok önemsemiyorum ama boyu sanki kısa kaldı son zamanlarda sizinkilerein yaşını ve boyunu yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?