Bebek İkinci El 3-4 yaş arası az kullanılmış temiz erkek çocuk kıyafetleri satıyorum

teşekkür ediyorum arkadaşım görüşüne saygı duyuyorum begendigin varsa anlaşırız pazarlık sünnettir hayırlı satışlar.

arkadaşım 3 3,5 yaş arası kıyafetlerin daha fazla foto koyarsan swit spor badiler v.s koyarsan ilgileniyorum

aslında daha çok kıyafeti vardı ama buraya resim koymadan çok önce kaldırıp başka bir eve götürdüm.hemen alabilme imkanım olsa inanın tertemiz bir sürü yeni kıyafeti var :) ben yine de mevcut olanlara tekrar bir bakıyim varsa eklerim :)

Penye olanlar orta kalınlıkta mı?Bazı penyeler ince oluyor ya onun için sormuştum.hepsini almak istersem toplam fiyat ne olur acaba?Teşekkürler.

Aslında daha renkli şeyler arıyorum. Keşke hepsini koyabilseydin. Ve nike ayakkabı fiyatı ve resmini görmek mümkün mü

Penye olanlar orta kalınlıkta mı?Bazı penyeler ince oluyor ya onun için sormuştum.hepsini almak istersem toplam fiyat ne olur acaba?Teşekkürler.

slm,uzun zamandır kadınlar kulübüne girme şansım olmadığı için msj larınızı yeni görüyorum.giyisiler şuan için satılık değil.yeni bir oğlum daha oldu ve şimdilik onun için saklıyorum.Ama ilginiz için teşekkür ederim :)

Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.Güle güle büyütün evlatlarınızı.

kıyafetleriniz satıldımı? almayı düşünüyorum.bırde yaş aralaığnı yazarsanız iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…