3- 4 tl ye HARİKA KİTAPLAR....

bendita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
160
1
46
Gaziantep
Kızlar kitaplarım tertemiz liste güncellenicektir. Istediklerinizi yazın.

Laurent gounelle - mutlu olmak isteyen adam 3 tl

git kendini çok sevdirmeden tuna kiremitçi - 3 tl

john lescroart- kuralsız 4 tl (510 sayfa)

systematic ingilizce grammer kitabı ( yeni başlayan yada kendini geliştirmek isteyenler için harika bir kitap) (650 sayfa) 7 tl

dgs soru bankası (415 sayfa) 7 tl

merhaba kızlar elimde leg magic spor aleti var 50 tl isteyenler mesaj atsın...( kalça basen bacak inceltir)

Son düzenleme:
Merhaba ingilizce systematic kitabinizi aliyorum elinizde baska yabanci dille alakali bi kitap varsa onlari da soylerseniz tek kitap icin kargo odemek zorunda kalmamis olurum ozele yazarsaniz ordan gorusebiliriz

Merhaba ingilizce systematic kitabinizi aliyorum elinizde baska yabanci dille alakali bi kitap varsa onlari da soylerseniz tek kitap icin kargo odemek zorunda kalmamis olurum ozele yazarsaniz ordan gorusebiliriz

merhaba özel mesaj atamıyrum size. mesaj kutunuz dolu galiba... size liste yollıcam

merhaba özel mesaj atamıyrum size. mesaj kutunuz dolu galiba... size liste yollıcam

merhaba konun hayırlı olsun canım kıtapların ve spor aletının resmını yukleyebılırmısın boylelıkle ben veya bır baska uye daha kolay karar verebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…