• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 4 saat sonra silik test :(

Oykuuuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
53
14
3
35
Kizlar adetime 6 gün kaldi bugun akşam uzeri test yaptım ama ilk baktigimda yoktu koydum kitapliga saatler sonra pozitif olmuş of cok merak ediyorum kasik agrilarim var ince ince bir kac gundur bugunde göğüs ucum sizliyor çok cok şüpheli bir durum boyle olmasi testin insan supheye düşüyor doğru mu değil mi diye :(

Eklentiler

• IMG-20201122-WA0018.webp
    IMG-20201122-WA0018.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar adetime 6 gün kaldi bugun akşam uzeri test yaptım ama ilk baktigimda yoktu koydum kitapliga saatler sonra pozitif olmuş of cok merak ediyorum kasik agrilarim var ince ince bir kac gundur bugunde göğüs ucum sizliyor çok cok şüpheli bir durum boyle olmasi testin insan supheye düşüyor doğru mu değil mi diye :KK43:
Çok kuruma çizgisi gibi durmuyor kuzenimin de 3 4 saat sonra çift çizgi çıkmıştı ve hamileydi tabi olmayabilir de ama inşallah vardır en kesini kan hayırlısı olsun 🙏🥰

Ilk kimyasal gebeligimi bembeyaz saatler sonra cikan cizgiyle ogrenmistim bu pembe olunca biraz umitlendim acikcasi fotoda birax daha bulanik cikmis da bakalim ya :KK43:ins doğrudur
1-2 gun daha sabredin tejrar test yapin umarim hamilesinizdir☺️

Back