kuaföre gitseniz..
boya karıştırmayı bilmiyorumda yine akarsa ne olacak iyice renk cümbüşü olmasın sonra..
İyi yapmışsın canım,Saçımı boyadım çok güzel oldu. Kendi rengine çok yakın bir renk oldu. :)
Koyu kumral sarı saçı kapatmaz ki ama :s çok daha koyulara gitmek gerekiyorİyi yapmışsın canım,
Kuaförde de boyatsan sonuç aynı oluyor, sarıdan kurtulmak çok zor. Ben iki kere koyu kumral boyattım yine akıyor, bir dahaki boyamayı evde kendim yapacağım, düz renk boyaya dünya para vermekten bıktım.
Evet kapatmıyor, ilk boyanınca kapanıyor sonra her yıkamada akıyorKoyu kumral sarı saçı kapatmaz ki ama :s çok daha koyulara gitmek gerekiyor
akar, eğer hala akıyorsa açık kestane rengi deneyin.Evet kapatmıyor, ilk boyanınca kapanıyor sonra her yıkamada akıyor
Çok daha koyuya da gitmek istemiyorum, sarıdan sonra travma gb oluyor
O aktıkça ben boyayacağım bakalım nereye kadar
Kızıl yansımalı renkler istemiyorum o yüzden kestane falan hiç düşünmedim,akar, eğer hala akıyorsa açık kestane rengi deneyin.
Küllü kestane kızıllık yapmaz :)Kızıl yansımalı renkler istemiyorum o yüzden kestane falan hiç düşünmedim,
Bir müddet o akacak ben boyayacağım sanırım
Benim saçımın her boyadan kızıl yansıyabilme gb bir yeteneği vardırKüllü kestane kızıllık yapmaz :)
İnatçı saç zordur. En iyi kuaför bile iki işlemde başarı sağlar. Saçınızı bir kaç defa, bir kaç gün beyaz sabun ile yıkayın sonra yine boyama işlemi yapın... Alttaki sarı rengin pigmentleri tamamen ölmüş ve rengi kabul etmiyor olabilir.Benim saçımın her boyadan kızıl yansıyabilme gb bir yeteneği vardır
Şaka bir yana gerçekten çok cins saçım var, istediğim sarıyı oturtmak için bir yıl boyunca uğraştım ama inatla her sürecin sonunda altın sarısı gb iğrenç bir sarıya döndü
Bu arada kestanenin küllüsünü hiç duymamıştım bir bakayım nasılmış
6.0 ile 7.1 i karıştırarak boyadım ve sarı yerleri çok koyu kahve oldu siyah gibi. Mimoza marka boya ile boyadım. İlk kez kullandım bu boyayı ve gerçekten platin sarısını kapattı hayret ediyorum. Loreal hep akardı saçımdan,hatta hiç kalmayana kadar akmıştı geçen boyamamda. Ben de şaşkınım.Koyu kumral sarı saçı kapatmaz ki ama :s çok daha koyulara gitmek gerekiyor
Benim saçımın her boyadan kızıl yansıyabilme gb bir yeteneği vardır
Şaka bir yana gerçekten çok cins saçım var, istediğim sarıyı oturtmak için bir yıl boyunca uğraştım ama inatla her sürecin sonunda altın sarısı gb iğrenç bir sarıya döndü
Bu arada kestanenin küllüsünü hiç duymamıştım bir bakayım nasılmış
İlk defa duyuyorum bu boya ismini,.baktım da şimdi netten Argan yağı ve keratin varmış sanırım içinde ? Baktım ama katoloğunu göremedim yoksa renk tonlarına bakacaktm bazen çok fark ediyor çünkü numaralar.6.0 ile 7.1 i karıştırarak boyadım ve sarı yerleri çok koyu kahve oldu siyah gibi. Mimoza marka boya ile boyadım. İlk kez kullandım bu boyayı ve gerçekten platin sarısını kapattı hayret ediyorum. Loreal hep akardı saçımdan,hatta hiç kalmayana kadar akmıştı geçen boyamamda. Ben de şaşkınım.
Loreal'in var. Syoss'un da var.Küllü kestaneyi ben de duymadım hangi markada varmış?
Bu boyayı annemde de kullanıyorum renkleri diğerlerine göre daha yoğun oluyor. Zor akıyor diğer boyalara göre. Umarım siyah olan yerleri biraz açılır. Her bir tüp için iki oksidan kullanmak gerekiyor bu boyalarda.İlk defa duyuyorum bu boya ismini,.baktım da şimdi netten Argan yağı ve keratin varmış sanırım içinde ? Baktım ama katoloğunu göremedim yoksa renk tonlarına bakacaktm bazen çok fark ediyor çünkü numaralar.
Dediğim gibi ilk defa duyuyorum. Daha once hiç karşılamadm bu boya ismiyle. Nereden temin ettiniz ?Bu boyayı annemde de kullanıyorum renkleri diğerlerine göre daha yoğun oluyor. Zor akıyor diğer boyalara göre. Umarım siyah olan yerleri biraz açılır. Her bir tüp için iki oksidan kullanmak gerekiyor bu boyalarda.
Dediğim gibi ilk defa duyuyorum. Daha once hiç karşılamadm bu boya ismiyle. Nereden temin ettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?