3 - 4 haftalık gebelik ve merak edilen belirtiler

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
527
33
Kızlar merhaba, uzun süredir takip ediyordum ama kendi kendime hamile kalmadan üye olmayacağım demiştim. Nitekim dün güzel haberi aldim ve bugün hemen üyelikk.. harika bir yeni yil hediyesi oldu bize. Öncelikle hamile kalmadan önceki durumumu anlatmak istiyorum, hergün siteye girip hamilelik belirtileri nelerdir diye bakiyordum kendimi dinliyordum akla uygun veya degil ne kadar test varsa hepsini denedim ama baktim ki boyle olmuyor. Kendimi dinlemekle sadece kendimi üzdüğümü gördüm ve artik belirtilere bakmamaya başladım. Üstelik bende kan ve demir eksikligi malesef en üst noktada yani mucizeydi hamileligim. Belirtilerimi de kisaca yazayim diyecegim ama inanin hamilelik adina hicbir belirtim olmadi. Ne goguslerde hassasiyet ne bas agrisi ne mide bulantisi ne karin sisligi ne gaz.. bu yuzden belirtisi olmayan arkadaslar lutfen endiselenmeyin. Bende sadece regl olacakmis agrisi var ve dunden beri de cok artti.. bunun disinda bir belirti yok.. 4 aralikta regl basladi 8nde bitti ve 31 aralikta bebişi ogrendim. Insallah Allahim isteyen herkese versin.. mucizelere inanin :)

Çok teşekkür ederim :) sizinde gözünüz aydın inşallah sağlıkla mutlulukla alırsınız kucağınıza :) ben henüz dün ögrendim ve hala inanamıyorum :) demir ve kan eksikligine ragmen Allahım yüzümüze güldü :) p.tesi doktora gidecegiz bakalim hayirlisi artik :)

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.. hep böyle rahat bir hamilelik geçirirsiniz insallah
İnşallah :) Allah hepimize rahat hamilelik nasil etsin :) Şu kötü günlerde ömürlük gülümseme yerlesti yüzüme Allahım hepimizin yardimcisi olsun ve hepimiz barışın egemen oldugu bir Türkiyeye hayirli evlat getirip büyütelim insallah...

Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Kan ve de Demir eksikliği gebeliğe engel mi gebe kaldıktan sonra mı sorun teşkil ediyor

Öncelikle teşekkür ederim amin :)) şöyle anlatayım, ben iki ay önce yüzümde çıkan sivilceler için doktora gittim benden adetimin 3. Gününde yaptirmam kaydiyla 19 tane tahlil verdi bunlarin icinde hersey var kan demir cinko hormonlar vs vs ben yaptirdim goturdum doktora ve benim yillar oncesinde dayanan ozellikle demir eksikligimi gorunce cok sasirdi sivilceler bu yuzden cikar dedi bebek dusunuyor musunuz dedi antibiyotik vermek icin bende evet dedim ozaman daha dusuk dozda verdi ilaci ve mutlaka kadin doguma gozuk kan ve demirin nerdeyse yok dedi yani etkiliyormus zaten hamilelikte semir takviyesi mutlaka yapiliyor. Ama bu kafama takilacak bir durum degil bence. Cunku benim demir depolarim bile bos ve depolama yapmiyor vucudum. 166 olmasi gereken demir degerim 0, 03 yani mucize bu hamilelik.. icini ferah tut lutfen ben ornek olayim..

Bende demir eksikliği var folik asitle beraber demir hapı da kullanıyorum ilaç zaten gebelikte kullanmak için üzerinde bile yazıyor ayrıca hamile kaldığimda öğrendim kansizligimi

Bende demir eksikliği var folik asitle beraber demir hapı da kullanıyorum ilaç zaten gebelikte kullanmak için üzerinde bile yazıyor ayrıca hamile kaldığimda öğrendim kansizligimi
Insallah sağ salim alirsiniz kucaginiza :) yani hepimiz insallah.. hamile kaldiktan sonra olusan bi demir eksikligi var evet ama o hamileligin getirdigi bisey sanirim ben kendimi bildim bileli anemi teshisiyle bir suru ilac kullanip hic sonuc alamayan biriyim. Hepimiz icin insallah hayirlisi olur her seyin :) yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek yazarim mutlaka :)

Insallah sağ salim alirsiniz kucaginiza :) yani hepimiz insallah.. hamile kaldiktan sonra olusan bi demir eksikligi var evet ama o hamileligin getirdigi bisey sanirim ben kendimi bildim bileli anemi teshisiyle bir suru ilac kullanip hic sonuc alamayan biriyim. Hepimiz icin insallah hayirlisi olur her seyin :) yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek yazarim mutlaka :)
Hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayo nasip etsin. Bizde 5 aydır deniyoruz. Adete 9 gün var bakalım. Şuan için belirti yom. Sadece geçen gün iç çamaşırıma kana benzer bir renkde bir damla leke geldi. Daha önce hiç öyle bir renkde leke olmamıştı. İnşallah gebelik ile ilgili birşeydir. Bakalım kısmet her şeyin bir vakti var :)

Rabbim sağ salim kucagjniza almayı nasip etsin inşallah an ali babalı buyutursunuz gözünüz aydın olsun

Hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayo nasip etsin. Bizde 5 aydır deniyoruz. Adete 9 gün var bakalım. Şuan için belirti yom. Sadece geçen gün iç çamaşırıma kana benzer bir renkde bir damla leke geldi. Daha önce hiç öyle bir renkde leke olmamıştı. İnşallah gebelik ile ilgili birşeydir. Bakalım kısmet her şeyin bir vakti var :)

Canim insallah hamilesindir inan bana tum yuregimle soyluyorum bizde 4 ay denedik ki benim umudum yoktu degerlerimden dolayi ve eşimde 20li yaslarinda ameliyat olmus onun icinde zor bi ihtimaldi yani ama Allahim nasip etti. Ben iki test yaptim evde ikisinde de cift cizgi cikti yarin da doktor randevum var insallah hersey yolundadir. Denemekten vazgecme umudunu da sakin yitirme ama sana bi tavsiye benden kendini cook dinleme ben butun belirtilere bakiyordum her ay inaniyordum aslinda ama sonra hep husran ta ki dune kadar.. insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin.. sende soz ver hamileligi ogrendiginde burda ilk beni etkileyip soyleyeceksin :) bende lekelenme olmadi ama kuzenimde olmustu.. yine de calismalara devam et ;)

Canim insallah hamilesindir inan bana tum yuregimle soyluyorum bizde 4 ay denedik ki benim umudum yoktu degerlerimden dolayi ve eşimde 20li yaslarinda ameliyat olmus onun icinde zor bi ihtimaldi yani ama Allahim nasip etti. Ben iki test yaptim evde ikisinde de cift cizgi cikti yarin da doktor randevum var insallah hersey yolundadir. Denemekten vazgecme umudunu da sakin yitirme ama sana bi tavsiye benden kendini cook dinleme ben butun belirtilere bakiyordum her ay inaniyordum aslinda ama sonra hep husran ta ki dune kadar.. insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin.. sende soz ver hamileligi ogrendiginde burda ilk beni etkileyip soyleyeceksin :) bende lekelenme olmadi ama kuzenimde olmustu.. yine de calismalara devam et :KK66:
Canım inşallah bende daha önce kendimi dinlerdim. Bu ay öyle rahatım ki. Tabi ne kadar rahat olursam olayım aklımın hep bir köşesinde var. Çok heyecanlıyım hüsrana uğramakdan da korkuyorum. Bu ay ben bir de soğan kürü yapmıştım. İnşallah işe yarar :D kan testini ne zaman yaptırmak lazım biliyormusun :) inşallah seninde herşey yolundadır güzel haberler bekliyoruz :)

Canım inşallah bende daha önce kendimi dinlerdim. Bu ay öyle rahatım ki. Tabi ne kadar rahat olursam olayım aklımın hep bir köşesinde var. Çok heyecanlıyım hüsrana uğramakdan da korkuyorum. Bu ay ben bir de soğan kürü yapmıştım. İnşallah işe yarar :KK70: kan testini ne zaman yaptırmak lazım biliyormusun :) inşallah seninde herşey yolundadır güzel haberler bekliyoruz :)

Inan bilmiyorum ama sanirim istedigimiz zaman yapiliyor :) ben 26 gunde bir regl oluyordum suan icin gunum gecti iki testte de pozitif cikti valla Allah yardim etsin de yarin testlerde pozitif ciksin yoksa buyul tramva olur :( Allah korusun ya aklima kotu seyler geldi simdi.. yarin 1de randevu aksam ustu mutlaka yazarim buraya durumlari.. Insallah senden de hayirli haberler aliriz aklinin bi kosesinde elbette duruyo gebelik ama cok dinleme yine de kendini yok gogsum aciyor mu yok karnim sis mi yok gaz var mi inan bende hic biri yok hemde hicbiri.. sadece elimde iki adet pozitif cikan test var..

Kızlar merhaba, uzun süredir takip ediyordum ama kendi kendime hamile kalmadan üye olmayacağım demiştim. Nitekim dün güzel haberi aldim ve bugün hemen üyelikk.. harika bir yeni yil hediyesi oldu bize. Öncelikle hamile kalmadan önceki durumumu anlatmak istiyorum, hergün siteye girip hamilelik belirtileri nelerdir diye bakiyordum kendimi dinliyordum akla uygun veya degil ne kadar test varsa hepsini denedim ama baktim ki boyle olmuyor. Kendimi dinlemekle sadece kendimi üzdüğümü gördüm ve artik belirtilere bakmamaya başladım. Üstelik bende kan ve demir eksikligi malesef en üst noktada yani mucizeydi hamileligim. Belirtilerimi de kisaca yazayim diyecegim ama inanin hamilelik adina hicbir belirtim olmadi. Ne goguslerde hassasiyet ne bas agrisi ne mide bulantisi ne karin sisligi ne gaz.. bu yuzden belirtisi olmayan arkadaslar lutfen endiselenmeyin. Bende sadece regl olacakmis agrisi var ve dunden beri de cok artti.. bunun disinda bir belirti yok.. 4 aralikta regl basladi 8nde bitti ve 31 aralikta bebişi ogrendim. Insallah Allahim isteyen herkese versin.. mucizelere inanin :)
ama şu kansızlığı dikkate alıp yediğine içtiğine kan yapıcı şeyleri bol bol ekle pekmezi su gibi tüket :) bebeğin için çok iyi olur :)

Kizlarrr yeniden merhaba, doktora gittim bugun :) ancak yazabiliyorum buraya. Suan cok kucuk oldugu icin keseyi goremedi ama rahim duvalari cok kalinlasmis yuzde 90 cuma cumartesiye kadar keseyi goruruz dedi :) tekrar kan tahlili istedi ona gore ilac verecekmis suan sadece folik aside basladim :)))) birde sag kasigimda kist varmis ama hamileligin ucuncu ayindan sonra kuculerek kaybolur dedi kendi kendine :/ insallah oyle olur hepinize iyi dilekleri ve onerileri icin tesekkur ederimmmmm :))

Back
X