- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Organize_isler
Kızlar merhaba, uzun süredir takip ediyordum ama kendi kendime hamile kalmadan üye olmayacağım demiştim. Nitekim dün güzel haberi aldim ve bugün hemen üyelikk.. harika bir yeni yil hediyesi oldu bize. Öncelikle hamile kalmadan önceki durumumu anlatmak istiyorum, hergün siteye girip hamilelik belirtileri nelerdir diye bakiyordum kendimi dinliyordum akla uygun veya degil ne kadar test varsa hepsini denedim ama baktim ki boyle olmuyor. Kendimi dinlemekle sadece kendimi üzdüğümü gördüm ve artik belirtilere bakmamaya başladım. Üstelik bende kan ve demir eksikligi malesef en üst noktada yani mucizeydi hamileligim. Belirtilerimi de kisaca yazayim diyecegim ama inanin hamilelik adina hicbir belirtim olmadi. Ne goguslerde hassasiyet ne bas agrisi ne mide bulantisi ne karin sisligi ne gaz.. bu yuzden belirtisi olmayan arkadaslar lutfen endiselenmeyin. Bende sadece regl olacakmis agrisi var ve dunden beri de cok artti.. bunun disinda bir belirti yok.. 4 aralikta regl basladi 8nde bitti ve 31 aralikta bebişi ogrendim. Insallah Allahim isteyen herkese versin.. mucizelere inanin :)