• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3+1 eve ne kadar boya gider?

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar, bu yaz evimizi tümden boyatmaya karar verdik. taşındığımızdan beri ilk kez boya yaptıracağız. o yüzden ne kadar boya ister bilemiyorum. çift kat boya olacak. boyalar küçük ,büyük kovalarda satılıyor. sizce ne kadar ,kaç kova almalıyız. duvar boyası neyi önerirsiniz yağlı boya olmayacak .astarı falan var zaten. sadece boyanacak.su bazlı mat boyalar sizce nasıl. hatta marka da önerirseniz sevinirim. çünkü bu konuda çok bilgisizim. tecrübeli olanlardan biraz bilgi rica ediyorum.

oturduğun yerde koçtaş gibi bir yapı marketi var mı? annemin evini boyadık 15 gün önce. zemin rengini sordu. ortalama mt kare sordu ve bize karıştırıp ayarlamasını yaparak verdi sadece bir litre su katıp bütün evi boyadık.

Bizde boya yapacağız ve 2 kutu 15 L. polisan su bazlı silikonlu mat boya aldık.Suyla da karıştırılıyor.evimiz 4+1

evet arkadaşlar evimi bi hafta önce boyattım ve sizlere de yardımcı olmak amacıyla burda ne nasıl kaç para paylaşayım dedim

evimiz 3+1. 113 m2. evin her yanını aynı renk yapmak istedim. hem böyle daha ekonomik oluyormuş...
1 büyük kova marshall slikonlu özel mat .kum beji
1 büyük kova dyo tavan boyası
1 küçük yoğurt kabı kadar kumbeji plastik (bunu büyük kovaya katmak için usta istedi.güçlendirmek içinmiş.)bu malzemelerden arttı bile.

3 günde boya bitti. usta 400 tl. boya fırça naylon falan onlar da 230 tl. tuttu.(ist anadolu yakasındayım)

Back
X