2yıllık grafik tasarıma geçiş yapmak istyorum, sizce nereleri yazabilirim?

almindago

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
125
2
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar siteye yeni kaydoldum. size sormak istedğim bi kaç sorum olucak.
ben lise grafik tasarım mezunuyum. ygs lys ilk tercihlerde tercih yapmadım. şimdi bu ek
yerleştirmelerde 2yıllık grafik tasarıma geçiş yapmak istyorm istanbulda grafk tasarm bölümü
olan gçiş yapabileceğim devlet yok. il dışı dşünüyorum. sizce nereleri yazabilirm ortamı çevresi
okulu eğitimi iyi insanları sıcak olsun istiyorum gtceğim yerin. sizce nereleri yazabilirim?

Lüleburgaz'da var Grafik bölümü.İstanbul'a da yakın.Okul biraz sehir dışında minibüslerle çok rahat gidip gelebilirsiniz
.Kararınızı etkilemek istemem ama.

Ulaşım rahat.Şehiriçi minibüslerle istedigin yere gidersin.İstanbul trafigi gibi boğucu trafigi yok.
Yurt olarak kyk yurdu var boş yer olursa başvuruluyor sanırım.Özel yurt da bildigim var birkaç tane.
Pahalı bir yer olmasa da ara ara öyle yerler var tabi.Kira da çok değişken.250ye de var 750ye de.Sobalı bir daire 250-300 arasıdır.
Hatta çarşı tarafı olmayan sakin mahallelerde 300-350 ye doğalgazlı daire bulabilirsiniz.
Yurt fiyatları hakkında bir bilgim yok maalesef.
okul burası.Kepirtepe myo diye bilinir.Kepirtepe minibüsleri var.Merkezi bir yerde degil.
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu
Sosyal hayatı da iyi sayılır.Özelden mesaj hakkın varsa daha detaylı yazabilirim.

mesaj atamyrm..s
teşekkürler verdğin bilgiler için. tercihlerimden bri olcak sanırım

İstanbul'dan geliyorsan sıkılabilirsin mesela AVM yok bi kipamız var o da yetiyo :)
Cafe,Restaurant vb. bolca var ama
Ben de İstanbul'a gidiyorum burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…