• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2yila yakındir bebek bekliyoruz ama yok :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
Kizlar mrb iki yil olcak nerdeyse hala bebek olmadi dusukte olmadi hic bisey yok malesef doktora gittim muayene etti bi sikinti yok dedi hormon testleri verdim onlarda normaldi yumurtlama gunumde gittim yumurtlamamistim ne tedaviye baslatti nede net bisey soyledi esimden test istedi henuz onuda goturemedim heralde bi sikinti yok bnde olsa sanirim derdi en son care rahim filmiymis bakalim bu ay sanirim yumurtladim ilk defa yumurtarimda ozellikle solda hareketlilik hissettim akintim da var ama tutundumu bilmiyorum daha 10 gun var her ay bi umut bekliyiruz :(

Eşinin sperm kalitesi düşük olabilir. Bazı erkeklerin spermleri çok yavaş ilerliyormuş. Hareketlendirici şeylerle besle herifini, ben hergün keçi boynuzu pekmezi yediriyom vallah:KK70: tam yerken sırtına vura vura “ye aslanım, ye yiğidim” diyorum:KK70::KK70:
Bir de ilişkiden 2 saat önce sert bir kahve de spermleri hareketlendiriyormuş diye okudum.
Sonrası klasik şeyler. Eşin boşaldığında hemen ayaklanma bacakları havaya dik poponun aştına yastık koy en az 10-15 dk yat. Gün aşırı ilişkiye girmeye çalışın, bir gün arayla yani, dinlenirsiniz daha kaliteli olur.

Kizlar mrb iki yil olcak nerdeyse hala bebek olmadi dusukte olmadi hic bisey yok malesef doktora gittim muayene etti bi sikinti yok dedi hormon testleri verdim onlarda normaldi yumurtlama gunumde gittim yumurtlamamistim ne tedaviye baslatti nede net bisey soyledi esimden test istedi henuz onuda goturemedim heralde bi sikinti yok bnde olsa sanirim derdi en son care rahim filmiymis bakalim bu ay sanirim yumurtladim ilk defa yumurtarimda ozellikle solda hareketlilik hissettim akintim da var ama tutundumu bilmiyorum daha 10 gun var her ay bi umut bekliyiruz :KK43:
Bu yazdıkların aynı benim durumum tek fark eşim de yaptırdı sperm testi herşey normal benim de yaklaşık iki sene olucak bu gidişle bir buçuk gibi ama olsun aaah ahhh yumurtlama günüm hatta yataktayım şuan
Gına geldi bana da
Sana söyleyebileceğim farklı şey de şu
Sırt üstü bekleyeceğine yanına dönerek hafif popon kalkık yat ben ilk bu ay deniorum
Bi kadın tüp bebek yapçakmış denemiş gerek kalmamış

Denemedigim sey kalmadi canimm ya yok olmuyo herkes stres yapma diyoda nasil yapmicam esim tek cocuk torun isteniyo benim ailemde istiyor herkes soruyo bebek varmi diye tanimadiklar bile merakta Allah verirse olur yoksa napalim bizim elimizde mi demi ama :(

Eşin test versin canm senin hormonlar sorun yokmuş ovulasyon testleriyle gününü takip edebilirsin bal çörek otu tarçın kürünü uygula hem elin hem sen hakkınız da hayırlısı rabbim nasip etsin inşallah

ovulasyon takibi yapabilirsiniz güzel ama bence riske atmadan gün aşırı ilişki yapın birde öyle deneyin derim.
Ben ovulasyon takibi yaptığım halde kalamadım ama gün aşırı ilişki yaptığım ay gebe kaldım. Tabiki nasip herşey o ayrı ama. Deneye bilirsin derim. Rabbim hayırlı cocuklar nasip etsin hepimize.

Siz kendinizin icin tetkik yaptirmissiniz belki de esinizde sorun var tedavi ile çözülür. Bir merkeze sperm testi yaptirin .Ona gore yolunuza devam edin .Benim esim tedavi oluyordu 8 ay sonra hamile kaldim

ovulasyon takibi yapabilirsiniz güzel ama bence riske atmadan gün aşırı ilişki yapın birde öyle deneyin derim.
Ben ovulasyon takibi yaptığım halde kalamadım ama gün aşırı ilişki yaptığım ay gebe kaldım. Tabiki nasip herşey o ayrı ama. Deneye bilirsin derim. Rabbim hayırlı cocuklar nasip etsin hepimize.

Ovulasyon takibi cok yapmiyorum zaten canim gun asiri oluyo seninde dedigin gibi kismet hersey Rabbim saglikli evlatlar versin hepimize:)

Siz kendinizin icin tetkik yaptirmissiniz belki de esinizde sorun var tedavi ile çözülür. Bir merkeze sperm testi yaptirin .Ona gore yolunuza devam edin .Benim esim tedavi oluyordu 8 ay sonra hamile kaldim
Bu ay ozele gittim canim coj guzel cikti muayenem yumurtalarimida gorduk klomene basladim bugun ikinci gunum ayin 25 inde esimin sperm test sonucuyla gitcez bakalim bu hafta oda test vercek bakalim diger ay nolcak :)

Bu ay ozele gittim canim coj guzel cikti muayenem yumurtalarimida gorduk klomene basladim bugun ikinci gunum ayin 25 inde esimin sperm test sonucuyla gitcez bakalim bu hafta oda test vercek bakalim diger ay nolcak :)
Eger sende sorun yoksa bosuna vucuduna hormon alma sonra vucudun dengesi bozuluyor .Zaten bu bebek olayinda hem kadin hem erkek detayli muayene olmali ve sonuca gore tedavi edilmeli .Ama maalesef bizim toplumda cocuk olmuyorsa kadin hastadir anlayisi yaygin .

Eger sende sorun yoksa bosuna vucuduna hormon alma sonra vucudun dengesi bozuluyor .Zaten bu bebek olayinda hem kadin hem erkek detayli muayene olmali ve sonuca gore tedavi edilmeli .Ama maalesef bizim toplumda cocuk olmuyorsa kadin hastadir anlayisi yaygin .
Malesef oyle kayinvalidem iki senedir gelinin cocugu olsaydi diyip duruyo suan sorun muhtemelen esinde dedi doktor cok bozuldu kayinvalidem esimede bakcak onda sorun varsa oda tedavi olcak mecbur inşallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bu arada sizde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim uzuuuuun omur versin :)

Malesef oyle kayinvalidem iki senedir gelinin cocugu olsaydi diyip duruyo suan sorun muhtemelen esinde dedi doktor cok bozuldu kayinvalidem esimede bakcak onda sorun varsa oda tedavi olcak mecbur inşallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bu arada sizde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim uzuuuuun omur versin :)
Amin tesekkur ederim kv lerin bu islere karismasina da ayrı sinir oluyorum

Sorun hemen gelinde oluyo malesef kendi cocuklarina konduramiyolar bende cok sinir oluyorum iki senedir beni hep strese soktular belkide o yuzden gecikti onlara kalsa streslik biseyim yok :/

Back