- 26 Eylül 2013
- 385
- 96
- 34
Buyrun alışverişe
Philips essentials hd7686/900damlamali filtre kahve yapma makinesi sıfır 150 tl. (SATILDI)
Philips hd2569 ekmek kızartma makinesi sıfır 80 tl.
Arçelik ekmekçim ekmek yapma makinesi bir kez kullanıldı 150 tl.
King sıfır mısır patlatma makinesi ve sıfır salata kurutucu ikisi 50 tl arkadaşlar. Çeyizime almıştım kutularını atıp dolaba yerleştirmiştim ancak hiç kullanmadım ürünleri. Sadece belirttiğim gibi ekmek yapma 1 kez kullanıldı Düşünen veya ilgilenen arkadaşlar olursa görüşelim.
platform ayakkabılar 10 tl, pembeli polaris 37 no diğer ikisi 38 no siyah süettir. kahverengi olan sadece evde giyildi. mis poem badiler 3 tl, başörtülü namaz elbisesi 10 tl,
siyah çizgili tunik 5 tl. bedenler genelde s beden ama karışık olarak standart ve bir kaç büyük bedende mevcut
kıyafet bölümünden 50 tl ve üzerindeki alışverişlerde kargo bana ait.
mavi jeaans marka pantalonlar biri ispanyol biri boru paça araya hamilelik girmesi nedeniyle birkaç kez giyildi yepyeni 20 tlden 34-36 bedene uygundur.şifon etek 3 tl, kot etek 5 tl, tavşanlı kazak 2 tl, en baştaki kırmızı elbise 5 tl, kırmızı hırka 3 tl, lcw mont 10 tl, ekru rengi xs beden mis poem ceket 7,5 tl, son 3 badi tane 2 tl fiyatlar çok uygun kaçırmayın.
chicco liteway baston bebek arabası, bebek salıncağı ile takasa da açığım.
Son düzenleme: