• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2o12 de evlenenler evlilik nasil gidiyo? ;)

pammy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
218
0
46
Almanya
selam kizlar
benim dügünüm icin geri sayim basladi denebilir ( 22 nisan )
haliylede heyecan son dorukta :52:
isterseniz heyecanlarimizi, mutluluklarimizi gerekirse üzüntülerimizi burda paylasalim
böylece dertlerimize derman, mutluluklarimizida anlatarak cogaltalim ne dersiniz? :34:

11 Mart 2012 'de evlendim.Yıllardır ailemden uzakta yaşadığımdan evlilik ve evlendiğim kişi hayatımı zor anlamda değiştirmedi.hatta arkadaşlarım evlilik nasıl bir şey siye sorduklarında hala tam manasıyla cevabını veremiyorum.Evlilik anların çoğaldığı,hayatın daha da dolduğu bir soyut anlam.ama derin bir anlamı var.Zor bir yanını yaşamadım şuana kadar çok şükür.Ve gittikçe eşimi daha çok sevdiğimi hissediyorum.Gece nöbetlerinde yalnız kaldığım zamanlar daha da çok özlüyorum.Gülüşü beni güldürüyor.Mutlu ediyor.Uzun yıllar görüşerek evlenmedik,bir tanıdığımın vasıtası ile görüştük.Birbirimizi kanımız kaynadı,gönlümüz ısındı 10 gün içinde 3 kez görüşmeden sonra nişan,5 ay sonra düğünüm oldu.Tanıyacağım vakitlerim var.Ve tanıdıkça onu daha çok seviyorum.İyikilerimi çoğaltıyor.:nazar:

Son düzenleme:
Back