2li test

2kedi_1deli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
3.781
3.410
133
39
Istanbul
Arkadaslar 2li testleriniz nasil cikti. Benim beta hcg normal ama papp a 0.4 cikti.. doktorum nifty onerdi.. baska bi arkadas yapilabilir dedi.. bahceciden bi arkadasim (hepsi doktor) ben 2li test bile yaptirmiyorum dedi.

Sizler ne yaptiniz

Ben yaptirdim 2 li tsti risk grubunda ciktim 69/1 di sonuclarim nifty yptim orda sonuclarim iyi gldi ama 27 haftalik bebegimj sezeryanla dunyaya getrdim 4 gun yasiya bildi vefat etti...simdide kan sonuclarimda pihtilasma cikti

2 li testin biyolojik riski biraz yüksek çıkmıştı ama 3 lü normal çıktı ayrıntılı ultrasonda da tek tek ölçüm yapıldı normal çıktı herşeyi perinatoloji doktoru herhangi bir riski yok dedi keşke yaptırmasaymışım 2 li test zamanı çok yıprattım kendimi

Ben yaptirdim 2 li tsti risk grubunda ciktim 69/1 di sonuclarim nifty yptim orda sonuclarim iyi gldi ama 27 haftalik bebegimj sezeryanla dunyaya getrdim 4 gun yasiya bildi vefat etti...simdide kan sonuclarimda pihtilasma cikti
Başınız sağ olsun. Neden erken doğum yaptınız?

Bende sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…