• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2'li test derdim oldu

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
geçen hafta yaptırdığım 2 li testimde ense kalınlığım 2,2 çıktı, kan sonucumdada riskim yüksek çıktı, 1/50 ve 1/74, bana hemen cvs önerdiler. bütün evrakları hazırladım, kontrulümü oldum son dakka yaptırmaktan vazgeçtim.
çünkü ertesi gün özel doktor randevum vardı. doktorum ense kalınlığını 1,6 ölçtü, tekrar 2'li için kan alındı, kafam o kadar karıştıki. bu durumda olan varmı, lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın :50:

benımde enbüyük korkumdu 2li test cok korkuyodum rısklı cıkmasından ense kalınlıgımız normaldı kandada risk cıkmasada cok tedtırgındım dogum olana kadar allahtan bır problem cıkmadı enseyı farklı ölcebılıyor drlar önemlı olan kan testı ordakı rısk yüzdesi ona göre amnıyoya karar verılıyor ınsallah bukez rıskın düşük cıkar

allah yardımcı olsun canım... sağlıkla kucağında göstersin kuzunu...

2li testten sonra, 3lü test yapmıyorlar mı? direk mi amniyosentes öneriyorlar?

Bence amniyosentez yaptirmalisin. Oyle bir secenek varken muallakta kalinmaz.Sonra üzülebilirsin,telaşlanabilirsin. En istenmeyen şeyler.

geçen hafta yaptırdığım 2 li testimde ense kalınlığım 2,2 çıktı, kan sonucumdada riskim yüksek çıktı, 1/50 ve 1/74, bana hemen cvs önerdiler. bütün evrakları hazırladım, kontrulümü oldum son dakka yaptırmaktan vazgeçtim.
çünkü ertesi gün özel doktor randevum vardı. doktorum ense kalınlığını 1,6 ölçtü, tekrar 2'li için kan alındı, kafam o kadar karıştıki. bu durumda olan varmı, lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın :50:

benimde 2kili test sonuçlarım riskli çıkmıştı çok üzüldüm...dr.direk amniyo sentez önerdi üçlü ve dörtlü testi hiç beklemeyerek bunu yapalım en kesin sonuç buymuş...ben yaptırdım 15.haftam bitmişti. çok şükür herşey normal çıktı.

sende korkma ne yapılması gerekiyosa yaptır canım.

Back