F Flowerswomen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 187 Emoji Skoru 35 Puanlar 48 Yaş 27 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Flowerswomen #1 Arkadaşlar şuan 16 haftaligim sonucu yeni aldım sizce bu risk oranı nedir doktor düşük ama mutlaka detaylı ultrason görmeliyim dedi BPD 1 hafta önde dedi yardımcı olur musunuz ACUL
Arkadaşlar şuan 16 haftaligim sonucu yeni aldım sizce bu risk oranı nedir doktor düşük ama mutlaka detaylı ultrason görmeliyim dedi BPD 1 hafta önde dedi yardımcı olur musunuz ACUL
Ord Prof Dr Zuzushh Duru Görü Uzmani / 6 harfli iletisim temsilcisi Kayıtlı Üye Katılım 18 Ekim 2017 Mesajlar 7.809 Emoji Skoru 50.344 Puanlar 548 Yaş 35 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Flowerswomen #2 Cok cok cok cok dusuk bir risk orani. Endiselenecek birsey yok. Detayliyi zaten yaptirirsiniz.
F Flowerswomen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 187 Emoji Skoru 35 Puanlar 48 Yaş 27 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Flowerswomen #3 Zuzushh .!.: Cok cok cok cok dusuk bir risk orani. Endiselenecek birsey yok. Detayliyi zaten yaptirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet detayliyi yaptircam valla korktum yani oran çok düşük değil mi sagolasunnn
Zuzushh .!.: Cok cok cok cok dusuk bir risk orani. Endiselenecek birsey yok. Detayliyi zaten yaptirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet detayliyi yaptircam valla korktum yani oran çok düşük değil mi sagolasunnn