- 20 Nisan 2019
- 149
- 38
- 48
- 33
- Konu Sahibi Acar Bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir fikrim yok ama gereksiz şeylere de takılıp stres yapmamak lazım bence.. Riskini çok düşük ve buna sevinin.. Bence gerisini boşverin zaten doktorların da değerlendirdiği nokta risk belirten rakamlar..Merhabalar. 11+4 haftalık hamileyken ikili tarama testim yapıldı. Risk düşüktür yazıyor ama free beta hcg değeri yüksektir yazıyor. Bu kafamı çok karıştırdı. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
beta hcg hormonun kimi hamilede yuksek kiminde düşük seviyelerde olabilir benim iki gebeligimdede birbirinden farkliydi bildiğim kadariyla çok düşük olmasi beklenen sinirda olmamasi tehlikeliMerhabalar. 11+4 haftalık hamileyken ikili tarama testim yapıldı. Risk düşüktür yazıyor ama free beta hcg değeri yüksektir yazıyor. Bu kafamı çok karıştırdı. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Tedbir amaçlı doktor dörtlü tarama yaptı çok şükür risk çıkmadı. Detaylı ultrasona girdim ondada bir sıkıntı yok çok şükür. Rabb'im hepimizin yardımcısı olsunBenim de bir fikrim yok ama risk düşük çıkmışsa dua et sadece
Merhaba benimde risk düşüktür yazıyor ama beta hcg yüksektir diyor doktorum dörtlü istedi umarım iyi gelir sonuçlarım çok tedirginimMerhabalar. 11+4 haftalık hamileyken ikili tarama testim yapıldı. Risk düşüktür yazıyor ama free beta hcg değeri yüksektir yazıyor. Bu kafamı çok karıştırdı. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Bende çok endişelenmistim ama 4 lü taramamda risk yoktur diye sonuç çıktı çok şükür. İnşallah sizinde tertemiz bir sonuç çıkar. İkili taramada kombine riskiniz kaç geldi?Merhaba benimde risk düşüktür yazıyor ama beta hcg yüksektir diyor doktorum dörtlü istedi umarım iyi gelir sonuçlarım çok tedirginim
978:1 kombine riskiBende çok endişelenmistim ama 4 lü taramamda risk yoktur diye sonuç çıktı çok şükür. İnşallah sizinde tertemiz bir sonuç çıkar. İkili taramada kombine riskiniz kaç geldi?
Düşük risk arkadaşım bu. Dörtlü taraman temiz çıkar inşaallah merak etme. Benim doktorum ultrasyon bulguları çok önemli demişti. Ultrasyonda bir sıkıntı yoksa korkma978:1 kombine riski
İnşallah arkadaşım zaten test sonucu düşük risk yazıyor. Ultrasyonda da her şey iyi görünüyor çok şükür. İçimi ferahlattın Allah senden razı olsunDüşük risk arkadaşım bu. Dörtlü taraman temiz çıkar inşaallah merak etme. Benim doktorum ultrasyon bulguları çok önemli demişti. Ultrasyonda bir sıkıntı yoksa korkma
Amin inşallah hepimizden razı olsunİnşallah arkadaşım zaten test sonucu düşük risk yazıyor. Ultrasyonda da her şey iyi görünüyor çok şükür. İçimi ferahlattın Allah senden razı olsun
Benim de kombinem 1/714 beta yüksek 84,2 pappa 1,92 iki farklı doktora gittim gen testi dediler o hormonun yüksek olmasının başka nedeni olamaz mı diyorum kem küm cvp yok acaba kurt düşürüp gen testine yönlendirmek için mi günahlarını almıyım daTedbir amaçlı doktor dörtlü tarama yaptı çok şükür risk çıkmadı. Detaylı ultrasona girdim ondada bir sıkıntı yok çok şükür. Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun
İstersen dörtlü tarama yaptırBenim de kombinem 1/714 beta yüksek 84,2 pappa 1,92 iki farklı doktora gittim gen testi dediler o hormonun yüksek olmasının başka nedeni olamaz mı diyorum kem küm cvp yok acaba kurt düşürüp gen testine yönlendirmek için mi günahlarını almıyım da
Gen testini yaptırdık bekliyoruzİstersen dörtlü tarama yaptır
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınGen testini yaptırdık bekliyoruz
Bende aynı fikirdeyim ikili tarama testim 11. Haftanın başında yapmışlardı ve beta hcg değerim yüksek gelmişti. Bence ikili tarama testim erken haftada hcg değerim düşmeden yapılması etkili oldu. Çünkü hcg değeri ilerleyen haftalarda düşüyorİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Ben dörtlü tarama yaptırdım orda beta 2,5un altında geldi zaten olması gerekende oymuş sanırsam gebelik haftasının yanlış hesaplanmasıda beta değerini yükseltiyormuş o ihtimalde var içini ferah tut
Ya evet bu ihtimali doktorum da söyledi ama son regl tarihini soruyor 29 eylül diyorum yani kaydediyordum prog vardı o yüzden eminim Sonradan da acaba daha erken olmuş olabilir mi kendi kendine biraz iri fln dedi belki daha önce döllenme oldu demek istemişİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Ben dörtlü tarama yaptırdım orda beta 2,5un altında geldi zaten olması gerekende oymuş sanırsam gebelik haftasının yanlış hesaplanmasıda beta değerini yükseltiyormuş o ihtimalde var içini ferah tut
Güzel sonuçlar alırsın umarım buradan haber ver içimi ferah tutYa evet bu ihtimali doktorum da söyledi ama son regl tarihini soruyor 29 eylül diyorum yani kaydediyordum prog vardı o yüzden eminim Sonradan da acaba daha erken olmuş olabilir mi kendi kendine biraz iri fln dedi belki daha önce döllenme oldu demek istemiş
Merhaba test sonucunuz iyi gelmiştir umarım merak ettim benimde beta yüksekteYa evet bu ihtimali doktorum da söyledi ama son regl tarihini soruyor 29 eylül diyorum yani kaydediyordum prog vardı o yüzden eminim Sonradan da acaba daha erken olmuş olabilir mi kendi kendine biraz iri fln dedi belki daha önce döllenme oldu demek istemiş