• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2li tarama

ummmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
35
13
3
32
Merhaba 10 hafta 6 günlük hamileyim doktorum 2li tarama testi istedi özele gidiyordum fiyat çok yüksek geldi devlette yaptırmak istiyorum sorum ise devlette fiyatı nekadar ve kaç günde sonuç çıkıyor Bayrampaşa devlet hastanesinde yaptıran

Devlette ücretsiz. Özel hastane ne kadar istedi

Malesef fiyatlar uçmuş SGK da olmayınca böyle muayene ücreti 750 TL o yüzden devlet araştırıyorum iki Dr a gidicem testkerimi devlette doğumu özelde yapicam
3200 oraya verene kadar nipt testi yaptırırsın 2 bin daha koyup %99 kesin sonuç tüm DNA yi incelerler

Merhaba 10 hafta 6 günlük hamileyim doktorum 2li tarama testi istedi özele gidiyordum fiyat çok yüksek geldi devlette yaptırmak istiyorum sorum ise devlette fiyatı nekadar ve kaç günde sonuç çıkıyor Bayrampaşa devlet hastanesinde yaptıran
Ben de inşallah cumartesi günü yaptıracagim araştırmıştım 300 500 arası bir şeydi

Ben de özel hastaneye gidiyorum sen böyle diyince aradım 175 TL dediler

Devlette hamile olunca sgk kapsamında olmasanız bile ücretsiz diye biliyorum görümcem öyle yaptırdı

Devlette ücretsiz fakat ben gittiğimde 1 ay öncesinden gelip ikili test için gün alman gerekiyordu şuan gün verilse bile zamanı geçmiş olacak başka hastanelere bı sor demişlerdi o yüzden özelde yaptırmak zorunda kalmıştım.

Back