geceninbekcisi Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 8 1 23 7 Kasım 2024 Konu Sahibi geceninbekcisi #1 15 haftalık hamileyim 2 li tarama testi yaptırdık sonuç çıktı ama iyimi değilmi anlamadım. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim
15 haftalık hamileyim 2 li tarama testi yaptırdık sonuç çıktı ama iyimi değilmi anlamadım. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 514 132 Cumartesi 11:21 Konu Sahibi geceninbekcisi #2 geceninbekcisi .!.: 15 haftalık hamileyim 2 li tarama testi yaptırdık sonuç çıktı ama iyimi değilmi anlamadım. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3500283 Genişletmek için tıkla... Burdan anlaşılmaz ki laboratuvar ortammında hesaplanmış kağıt vericekler size orda belli olur bu kendi başına değer değil
geceninbekcisi .!.: 15 haftalık hamileyim 2 li tarama testi yaptırdık sonuç çıktı ama iyimi değilmi anlamadım. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3500283 Genişletmek için tıkla... Burdan anlaşılmaz ki laboratuvar ortammında hesaplanmış kağıt vericekler size orda belli olur bu kendi başına değer değil