Fetal dna testi yaptırabilirsiniz öncesinde.Selam kızlar iki tarama sonucum için doktor riskli dedi ve amniyosentez önerdi kabul etmedim yaş 37 onunda etkisi olabilir dedi bu 2. Gebeliğim Eki Görüntüle 3516774
Kesin tanı koymuyor 2li tarama dedi en net sonuç veren amniyosentez dedi onuda kabul etmedim zaten ultrason ölçümleri normaldi 35 yas ustu genelde sonuclar riskli geliyor dediEvet canım riskli çıkmış. Hem yaş olarak, hem diğer değerler olarak. Bakan doktor ne demişti? İkili taramayı yapan yani ?
Amniyosentez asla düşünmüyorum zatenamniyosentezden önce fetal dna yaptırın
amniyosentez artık eskisi kadar riskli bir işlem değil. endişe etmeyin. tabii ki karar sizin ama her seyi bilip hazırlıklı olmak da önemliAmniyosentez asla düşünmüyorum zaten
Doktor bazı riskleri var en yaygın olanıda düşük tehlikesi dediamniyosentez artık eskisi kadar riskli bir işlem değil. endişe etmeyin. tabii ki karar sizin ama her seyi bilip hazırlıklı olmak da önemli
Benim ikili testim de sizin sonuçlara çok benziyor. Ben herhangi bir tanı testi yaptırmadım. Ama hamileliğim zehir oldu tadını çıkaramadım burnumdan geldi. Bence içinizin rahatlamasını istiyorsanız amniyosentez yaptırın. Güvenli ellerde yapıldığı zaman risk yok denecek kadar az oluyormuş. Bana gittiğim doktor 2 dk’lık bir işlem sorunsuz geçer demişti.Selam kızlar iki tarama sonucum için doktor riskli dedi ve amniyosentez önerdi kabul etmedim yaş 37 onunda etkisi olabilir dedi bu 2. Gebeliğim Eki Görüntüle 3516774
1/200 oranlı bir riski var. su ana kadar yaptırıp gebelik kaybı yasayan ben görmedimDoktor bazı riskleri var en yaygın olanıda düşük tehlikesi dedi
İçim rahat aslında kötü birsey düşünmüyorumBenim ikili testim de sizin sonuçlara çok benziyor. Ben herhangi bir tanı testi yaptırmadım. Ama hamileliğim zehir oldu tadını çıkaramadım burnumdan geldi. Bence içinizin rahatlamasını istiyorsanız amniyosentez yaptırın. Güvenli ellerde yapıldığı zaman risk yok denecek kadar az oluyormuş. Bana gittiğim doktor 2 dk’lık bir işlem sorunsuz geçer demişti.
Bilmiyorum araştırmadım düşünmediğim için doktorun söylediği buydu bana direkt hemde1/200 oranlı bir riski var. su ana kadar yaptırıp gebelik kaybı yasayan ben görmedim
İçim rahat aslında hiç kötü bi his geçmedi içimden takdir Allah'ın amniyosentez yaptirmamamin nedeni zaten sonuc pozitif olsa bile gebeligi sonlandirmayacak oluşum 2li tarama yaptirmayan cok insan var belkide sirf bu olasılık yüzünden yaptırmıyorBenim ikili testim de sizin sonuçlara çok benziyor. Ben herhangi bir tanı testi yaptırmadım. Ama hamileliğim zehir oldu tadını çıkaramadım burnumdan geldi. Bence içinizin rahatlamasını istiyorsanız amniyosentez yaptırın. Güvenli ellerde yapıldığı zaman risk yok denecek kadar az oluyormuş. Bana gittiğim doktor 2 dk’lık bir işlem sorunsuz geçer demişti.
Siz doğum yaptınız mıBenim ikili testim de sizin sonuçlara çok benziyor. Ben herhangi bir tanı testi yaptırmadım. Ama hamileliğim zehir oldu tadını çıkaramadım burnumdan geldi. Bence içinizin rahatlamasını istiyorsanız amniyosentez yaptırın. Güvenli ellerde yapıldığı zaman risk yok denecek kadar az oluyormuş. Bana gittiğim doktor 2 dk’lık bir işlem sorunsuz geçer demişti.
Ondandır o zaman belkide. Tanıdığım bir ablada da öyle olmuştu. Amniyosentezden o da korktu. İstemedi. Nipt testi yaptırdı. Temiz geldi. Sağlıklı da doğdu cocuk yani 2 yasında simdiKesin tanı koymuyor 2li tarama dedi en net sonuç veren amniyosentez dedi onuda kabul etmedim zaten ultrason ölçümleri normaldi 35 yas ustu genelde sonuclar riskli geliyor dedi
Benimde gebelik sonlandırma düşüncem olmadığı için birşey yaptırmadım ama doğuma kadar stresi devam etti. Ve hep içimde bir ferahlık vardı için rahattı ama işte ihtimaller yüzünden gebeliğin sonuna zor geldim mental olarakİçim rahat aslında hiç kötü bi his geçmedi içimden takdir Allah'ın amniyosentez yaptirmamamin nedeni zaten sonuc pozitif olsa bile gebeligi sonlandirmayacak oluşum 2li tarama yaptirmayan cok insan var belkide sirf bu olasılık yüzünden yaptırmıyor
Evet yaptım çok şükür kızım sağlıklı doğdu darısı başınıza inşallahSiz doğum yaptınız mı
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün insallah amin inşallah bu yolda olan butun anneler saglikla yavrularına kavuşsun inşallah hep dualarimdaEvet yaptım çok şükür kızım sağlıklı doğdu darısı başınıza inşallah
Tabi insan haliyle kaygılaniyor Allah hepimizin yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsinBenimde gebelik sonlandırma düşüncem olmadığı için birşey yaptırmadım ama doğuma kadar stresi devam etti. Ve hep içimde bir ferahlık vardı için rahattı ama işte ihtimaller yüzünden gebeliğin sonuna zor geldim mental olarak
Darısı başımıza inşallah sağlıklaOndandır o zaman belkide. Tanıdığım bir ablada da öyle olmuştu. Amniyosentezden o da korktu. İstemedi. Nipt testi yaptırdı. Temiz geldi. Sağlıklı da doğdu cocuk yani 2 yasında simdi