- 30 Haziran 2024
- 84
- 44
- 34
-
- Konu Sahibi nesliabdll
Tam profesörümüzü etiketliyordum ki gelmişSendrom riskleriniz düşük şükür ama yaş riskiniz görece yüksek tabii, o da orta riske giriyor sanırım çok yüksek değil
Siz anlamıyorsunuz sanırım dimiTam profesörümüzü etiketliyordum ki gelmiş
Bişey olmaz sanırım dimi yaşım büyük ama gedenen asla öyle değilim düzenli sağlıklı besleniyorum ve sporsuz hayatım geçmediSendrom riskleriniz düşük şükür ama yaş riskiniz görece yüksek tabii, o da orta riske giriyor sanırım çok yüksek değil
Bu zaten bi tanı testi değil, sizle aynı yaştaki kadınları karşılaştırarak bakıyor. Sizle aynı yaştaki 320 kadından 1 tanesinde sorun olmuş. Bi şey olur olmaz denemiyor bu testle yani ama olmaz inşallah.Bişey olmaz sanırım dimi yaşım büyük ama gedenen asla öyle değilim düzenli sağlıklı besleniyorum ve sporsuz hayatım geçmedi
Doktorum yapmaya gerek görmedi bebek oldukça sağlıklı ama aklın takılacaksa yaptır dedi ama insan korkuyor işte yinede bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorumBu zaten bi tanı testi değil, sizle aynı yaştaki kadınları karşılaştırarak bakıyor. Sizle aynı yaştaki 320 kadından 1 tanesinde sorun olmuş. Bi şey olur olmaz denemiyor bu testle yani ama olmaz inşallah.
Evet tabii hiçbiri zorunlu değil bu testlerin, ben de üçlü dörtlü yaptırmadım kafaya takacaktım iyice :) inşallah sağlıkla ilerlerDoktorum yapmaya gerek görmedi bebek oldukça sağlıklı ama aklın takılacaksa yaptır dedi ama insan korkuyor işte yinede bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum
Teşekkür ederimEvet tabii hiçbiri zorunlu değil bu testlerin, ben de üçlü dörtlü yaptırmadım kafaya takacaktım iyice :) inşallah sağlıkla ilerler
24'e gireceğim ben de hayırlısıylaTeşekkür ederimsizin kaç haftalık şuan ben ilk oğluma hiç birini yapıtmardım testlerin çok şükür ok sağlıklı oldu
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin24'e gireceğim ben de hayırlısıyla
Ay inşallah, hepimiz sağlıkla alalımMaşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben ella kullanarak hamile kaldığım için hep içimde bir şüphe oldu ama şükür artık korkmıycamAy inşallah, hepimiz sağlıkla alalım