Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 haftalık hamileyim. Yaşım 36. Şu ana kadar herşey yolunda çok şükür 2 hafta sonra doktor 2li tarama için çağırdı. Ben çok korkuyorum yaştan dolayı risk yüksek çıkar diye. Düşünmeden edemiyorum
9 haftalık hamileyim. Yaşım 36. Şu ana kadar herşey yolunda çok şükür 2 hafta sonra doktor 2li tarama için çağırdı. Ben çok korkuyorum yaştan dolayı risk yüksek çıkar diye. Düşünmeden edemiyorum
korkacak bir şey yok yaş değeri otomatik zaten yani sizle alakalı değil onu girince mecburen riskli çıkıyor oran hesaplaması olduğu için güvenirliği yok çoğu ülkede yaptırılmıyor bile o testi yaptırmayıp fetal dna yaptırmak daha iyi
Yaşınızdan dolayı risk çıkacak zaten hazırlıklı olun buna. Bende 35 yaşımda hamileydim ve risk çıktı. Fetal DNA yaptırdık rahatladık. Sonucunda neye karar vereceginizle alakalı biraz. Hasta bile olsa dogururum diyorsanız zaten yaptırmayın.