- 2 Şubat 2008
- 522
- 3
- Konu Sahibi XIXBXIXARU
arkadaşlar burda sürekli yeni sayfa açıyorum imse bana doğru düzgün yazmıyo sorularımı soramıyorum lütfen biri bana yardımcı olsun adet olmama 2 gün var 11 şubatta ve adet belirttilerim yok geçen ayda adet belirtim olmadan adet oldum çok heveslenmiştim hamile olmuyorum diye çok üzülmüyorum çünkü erken daha bu 4.ay ama sadec merak ediyorum stres falanda yapmıyorum biri beni rahatlatıcı bişeyler yazsın şimdiki belirtiler fazla yok ama yinede sölim:
aşırı iştahım açıldı
parfüm kokusu midemi bulandırıyo ve başımı ağrıtıyor
ve canım ne görse istiyo özelliklede toprak ve kar istedi şaşırdım bide markete girmiştim nerdeyse turşu kavonozlarını yicektim:)
çokta uyuyorum eskisine göre
bide gaz oluyor bu aralar karnım çok geriliyo patlıcak gibi sizce bunlar normalmi aynı durumda olan varmı yoksa bunlar psikolojikmi lütfen yardımcı olun hamile olabilirmiyim?adet olacakmışım gibi :a015:
aşırı iştahım açıldı
parfüm kokusu midemi bulandırıyo ve başımı ağrıtıyor
ve canım ne görse istiyo özelliklede toprak ve kar istedi şaşırdım bide markete girmiştim nerdeyse turşu kavonozlarını yicektim:)
çokta uyuyorum eskisine göre
bide gaz oluyor bu aralar karnım çok geriliyo patlıcak gibi sizce bunlar normalmi aynı durumda olan varmı yoksa bunlar psikolojikmi lütfen yardımcı olun hamile olabilirmiyim?adet olacakmışım gibi :a015: